incebey38
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dediğim gibi akıllı telefonlarda manuel odaklanma yapmak için odaklanmasını istediğiniz nesneye (burada güneşe) bir kere dokunmanız yeterliArkadaslar nasil odaklandigi biliyorum ama odak almiyor kirmizi oluyor sürekli isikli bir ortamdada odak sorunu yasiyor
biliyorum ama odak almiyorr gunes koca bir isik gibi duruyor odaklamanin nasil yapildiğini biliyorum ama telefonda sorun var acaba s3 ile cekilmis bir gun batımı gönderebilirmi biri isoyu dusurdum olmadı care etmiyor gunese odakalmiyor tikliyorum kirmizi oluyor sürekli odak kaybediyorumDediğim gibi akıllı telefonlarda manuel odaklanma yapmak için odaklanmasını istediğiniz nesneye (burada güneşe) bir kere dokunmanız yeterli
Odak almiyor güneş kocaman bir isik gibi gozukuypr ve bulanik oluyor yani gunese odaklanipta gun batimini cekemiyorum gozunuLe baktiginda gunesin ışık lari sanki gozune geliyormua gibi olurya yarin bir foto cekiyim gosteriyim sizeBi foto çek at anlayalım nasıl oluyor
Spot denedim ama olmadi biraz fark etti ama yinedemetrelemeyi denemediysen dene bi. spot fark edebilir
Bi foto çek at anlayalım nasıl oluyor
Görüğünüz Gibi Berbat Çekiyor Eski Telefonum Çok iyi Çekiyordu Abimin Htc Çok İyi Ama Benimki bu konuda biraz geride Tnıdık birinin s3 olsa karşılaştırıtdım varsa sizde s3 sizde çekin gönderin gün batımını bakıyım sizinki nasıl aynımıSpot denedim ama olmadi biraz fark etti ama yinede
İlk fotoda normal gibi ama ikinci foto anormalSpot denedim ama olmadi biraz fark etti ama yinede
Görüğünüz Gibi Berbat Çekiyor Eski Telefonum Çok iyi Çekiyordu Abimin Htc Çok İyi Ama Benimki bu konuda biraz geride Tnıdık birinin s3 olsa karşılaştırıtdım varsa sizde s3 sizde çekin gönderin gün batımını bakıyım sizinki nasıl aynımı
İlk Fotofa Kötü Dediğim Gibi 5 Megapiksellik telefon daha iyi çekiyor bekle htc ile çektiğim bir foto ekleyimİlk fotoda normal gibi ama ikinci foto anormal
Bulutların Arasına Girerkende Çektim Yinede Htc Deki Performans Yok Odak Almıyor Çektiğim Çok Vardı Denemek İçin Ama Yinede İyi Değil bir kaç foto var güzel olan onlardada güneşin önüne birşeyler koydumÇekilen yer aynı değil güneşin pozisyonu aynı değil bulutların duruşu aynı değil htc ile çekilen çok güze bir poz. Seninkide normal ama orda direk güneş gözüküyor kameranın bir suçu yok ki ışığı direk alan kamera napsin iyi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?