Galaxy s3 ile ufak bir sorun var yardım eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 ile ufak bir sorun var yardım eder misiniz?
s.a galaxy s3 kullanıcıları telefonumla ilgili ufak bir sorunum var sorun şu ekran kilit düğümesine bastığım zman aynı bilgissay ekranı gibi açıldığı zaman hafif bir titreme oluyor ekranda acaba sizlerdede var mı bu genel bir sorun mu ? yardım ederseniz sevinirim

PriveT

PriveT

Üye
s.a galaxy s3 kullanıcıları telefonumla ilgili ufak bir sorunum var sorun şu ekran kilit düğümesine bastığım zman aynı bilgissay ekranı gibi açıldığı zaman hafif bir titreme oluyor ekranda acaba sizlerdede var mı bu genel bir sorun mu ? yardım ederseniz sevinirim

Hayir, bende oyle bir sorun yok.

foreverthe

foreverthe

Üye
Belki ayarlarda dokunmatik ekran titreşimi açıktır bir bak istersen ama pek sanmıyorm .

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ayarlardan Titreşim bölümüne bak.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
bu titreme goruntu titremesi 1 saniye kadar titriyor sadece sonra duzeliyor

PriveT

PriveT

Üye

Hocam soruyu ben mi yanlis anladim, arkadaslar mi? Titresim derken normal telefon titresimi mi? Yoksa ekrandaki goruntude mi bir titresim oluyor? Senin yazdigindan benim anladigim ekran titriyor.

- - - Eklendi - - -

Pardon, son mesajinda belirtmissin tekrar.
Yeni aldiysan bence bi servise gotur.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Hocam soruyu ben mi yanlis anladim, arkadaslar mi? Titresim derken normal telefon titresimi mi? Yoksa ekrandaki goruntude mi bir titresim oluyor? Senin yazdigindan benim anladigim ekran titriyor.

- - - Eklendi - - -
t
Pardon, son mesajinda belirtmissin tekrar.
Yeni aldiysan bence bi servise gotur.
goruntude titreme oluyor cok hafif bir titreme sadece ekran kilitli iken tekrardan acinca goruntu geldiginde hafif bir titreme oluyor cizgisel bir titreme 1 saniyelik birsey bu bende sordum genel bir sorun mu acaba diye

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Su damlali duvar kağıdı titriyor ondan mı

musty522

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;5124469' Alıntı:
Su damlali duvar kağıdı titriyor ondan mı

hayir ya .d ufak bi czgisel titreme hhani bilgisayar ekrani actiginda olur ya goruntu titremesi hepsi bu

brcii

Üye

güzel kardeşim o problemi bende farkettim sna şöyle açıklayım telefonu güç tasaruf modunda kullanıyorsan ve ekran parlaklıgı en kısıktaysa bunu yapıyor ama ekran parlaklıgını arttır yada güç tasarfndan al cıkar telefonu tam performansa al ozman öyle birşey yapmıyor kesinlikle sorun değil sonucta elektronik cihaz kullanıyosun ekran kısık ve güç tasarfndayken böyle yapması norml benmki yapmıyo diyenler ya ekran ısıgı acıktır yada guc tasarrfu kapalıdır ;)

musty522

Üye
    Konu Sahibi
güzel kardeşim o problemi bende farkettim sna şöyle açıklayım telefonu güç tasaruf modunda kullanıyorsan ve ekran parlaklıgı en kısıktaysa bunu yapıyor ama ekran parlaklıgını arttır yada güç tasarfndan al cıkar telefonu tam performansa al ozman öyle birşey yapmıyor kesinlikle sorun değil sonucta elektronik cihaz kullanıyosun ekran kısık ve güç tasarfndayken böyle yapması norml benmki yapmıyo diyenler ya ekran ısıgı acıktır yada guc tasarrfu kapalıdır ;)

ha yaşa kardeşim çözdüm bende olayı ama olsun açıklamıssın gene Allah razı olsun teşekkürler

erhan_gurgen

Üye
merhaba ekran ışığı ortada
güç tasarruf modu açık
son olarak ekran kilit resmi su damlalı olanı seçip bir daha denermisin yapıyor mu bende yapıyor da

Üst Alt