Galaxy S3 için yeni Jelly Bean yani 4.1.2 yayınlanmaya başlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 için yeni Jelly Bean yani 4.1.2 yayınlanmaya başlandı.
Arkadaşlar şahsen benim merakla beklediğim 4.1.2 güncellemesi sonunda yayınlandı. Ben Kies üzerinden güncelledim NOT : (Kies ile güncellerken Antivirüs programınız varsa durdurun yoksa %99 'da kalıyor )

Herkese gelmiş olmayabilir ama dağıtıldığını haber vereyim dedim. İlk gözlemlemem de gayet stabil olmuş. Telefona yükledikten sonra ilk açtığınızda 1-2 dakika telefon hafif kasma yapıyor endişe etmeyin sonra hızlanıyor. Gayet hızlı olmuş yeni özellikler telefonu cidden dahada güzel yapmış... ama benim şahsi görüşüm yeni gelen Galeri görünümü yani Note 2 'de olan görünüm , biraz güzel gelmedi bana ama beğenenlerde olabilir. Yani 4.1.1 'deki Galeri görünümü sanki daha güzeldi gibi...

Bunun dışında bildirim penceresinde iyileştirmeler olmuş. Tabi ki en can alıcı özellik ise çoklu pencere olmuş. Kamerada düşük ışıkta yüksek performans sağlayan iyileştirmeler gelmiş. Zaten tüm yenilikleri görmek isteyen Youtubeda 'da '' Galaxy s3 4.1.2 Premium Suite '' videolarını izleyerek öğrenebilir...

Şimdiden herkese hayırlı olsun güncelleme

SAMSUNG BİZE GÜZEL BİR YILBAŞI HEDİYESİ VERDİ : )

hellthelast1

Üye
Bi kontrol edelim bakalım gelmişmi güncelleme benim cihaza :=)

ozakin70

ozakin70

Üye
Bizede sömestr hediyesi verse olmamı ya la :-(

ByPotter

ByPotter

Üye
Ben güncellemeleri kontrol ederken cihaziniz modifiye edildi uyarısı geliyor. Herhangi bir root durumu filan da yok... Neden geliyor bu uyarı bilgisi olan var mi ?

tycoon_gs

Üye
Ben güncellemeleri kontrol ederken cihaziniz modifiye edildi uyarısı geliyor. Herhangi bir root durumu filan da yok... Neden geliyor bu uyarı bilgisi olan var mi ?

tlfum rootlu degil.o uyari bende de arasira oluyor ama sonra kendiliginden duzeliyor. sebebini ben de anladim.

kcsoft

kcsoft

Üye
diğer samsunglara ne zaman geliyor haberi olan ? :)

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar diğer samsung telefonlarından şuanda bir kaç telefon için güncelleme haberi kesinlenmiş durumda. Mesela Galaxy S2 için 4.1.1 güncellemesi gelecek ama yetiştirememişler yani ocağın ilk haftası gibi çıkarmış... Samsung son 2 sene içerisinde çıkardığı orta segment telefonlarına bir kaç güncelleme verecek. Aslında kötü gibi gözükse de yinede eski kullanıcılarını unutmayıp onlara en çok güncelleme desteği veren firmadır bence (Google'un Nexus serilerini saymıyorum) mesela HTC , LG gibi markalar çok sıkıntıda bırakıyor kullanıcılarını güncelleme olayında biliyorsunuz

- - - Eklendi - - -

Bizede sömestr hediyesi verse olmamı ya la :-(
Belli mi olur belki gelir bu sene

nokiae6

Üye
Hala beklemekteyim kies güncelleme vermiyor

cliolar

Üye
Dun odin uzerinden guncelledim gercekden 4.1.2 mukemmel.hizina ve özellikle rine bayıldım. Ama güncelleme den once wipe yapmayi unutmayin sonra stabil olmaya bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt