Galaxy s3 için 4.2.1 Güncellemesi tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 için 4.2.1 Güncellemesi tarihi
Arkadaşlar bir kaç soru gördüm ve bu konuyu açmak istedim

Samsung Galaxy S3 modelleri 4.2.1 android sürümünü Galaxy s4'ün tanıtım günün de veya o hafta içerisinde alacağı yönünde Samsung açıklama yaptı... Şuan galaxy s4 için hazır durum da fakat halen s3 için hazırlanıyormuş...

Samsung Galaxy s4 resmi olarak 14 martta lanse edilecek yani güncelleme de bir sürpriz olmaz ise resmi olarak o hafta da telefonlara gönderilecek bu arada kulislerde 4.2.1 'den sonra 4.2.2 'nin geleceği ondan sonra da artık 2 GB 'lık Ramli telefonlar için Android 5 'in geleceği iddaaları var. Büyük bir kesim S3'ün android 5 sürümünü almaz yönünde olsa da şuan piyasada telefonlarına en çok güncelleme desteği sunan Marka Samsungdur mesela S2'ye bile 4.2.1 geldiğini dikkate alırsak s3 içinde 5 gelebilir yada Samsung kendine özel güncellemeler verebilir. Sonuçta S3 samsung için bir övünç kaynağıdır rekor satışlar yapmış bir modeldir kolay kolay güncelleme desteğini kesmeyeceklerdir...

Herkese iyi forumlar arkadaşlar

paşa06.40

paşa06.40

Üye
s2 ye 4.2.1 mi :hmmm ne zeman geldi

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
samsung satış politikasında çok başarılı bir firma fakat bu politikası kullanıcılarını üzüyor örnek verecek olursak bada işletim sisteminde bada 2.0'nin çıkması için wave 3 modeli'nin satışını beklediler sonra diğer bada'lı cihazlara güncellemeler dağıtıldı..şimdi tahminimce galaxy s3 4.2.1 güncellemesini galaxy s4'ün çıkışından sonra alacaktır..bana kalırsa nisan ayından önce s3 için 4.2.1 sürümü tam olarak yayınlanmaz beta sürümleri dışında ki zaten beta sürümü çıktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt