Galaxy S3 Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Hakkında Soru
Arkadaşlar Elimde galaxy s2 var ve galaxy s3 almayı düşünüyorum bazı telefon satan sitelere baktın daha kutusu açılmamış ingiltereden gelme cihaz 1175 lira acaba neden böyle ucuz ucuz olmasından yana bir sıkıntı olur mu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
garanti sıkıntı olur sadece başka bi problem olmaz. Bence s2 varken s3 almana hiç gerek yok s2 yi ömrü bitene kadar kullan sonra o zamanın iyi cihazlarından alırsın.

• Beğen
Tepkiler: karamba70

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında haklısın telefonum daha 2 aylık yurt içi o dediğim galaxy s3 ler yurt dışı ama galaxy s3 hem tasarım hem görünüş olarak çok güzel bi cihaz olarak görüyorum yaptığım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama telefonumu direk 1100 e satıp üzerine 50 tl gibi bi para ekleyerek alabilirim diye kaçırılmaz diye böyle düşünüyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya aslında haklısın telefonum daha 2 aylık yurt içi o dediğim galaxy s3 ler yurt dışı ama galaxy s3 hem tasarım hem görünüş olarak çok güzel bi cihaz olarak görüyorum yaptığım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama telefonumu direk 1100 e satıp üzerine 50 tl gibi bi para ekleyerek alabilirim diye kaçırılmaz diye böyle düşünüyorum

bence değmez.

moniacful

Üye
s3 alabilsem 1 dakika durmam

doctorrr

doctorrr

Üye
alma alma boşver bunu eskit note 2 ye falan bakarsın :hmmm

• Beğen
Tepkiler: karamba70

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında bakılırsa işlemcisine falan bakan biri değilim telefonun sadece dış görünüş tasaırm hastasıyım buna göre bende değmez diye düşünüyorum

Akva96

Akva96

Üye
Kardeşim Dış görünüş yanıltıcı olabiliyor sonuç itibariyle S3 yavana atılacak bir telefon değil ama daha 2 aylık telefon elinde patlamış gibi oldu

- - - Eklendi - - -

Kardeşim Dış görünüş yanıltıcı olabiliyor sonuç itibariyle S3 yavana atılacak bir telefon değil ama daha 2 aylık telefon elinde patlamış gibi oldu

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Normal.Telefon fiyatı yurtdışında 500 euro-650 euro arasında değişiyo fiyatlar.Almanyadan arkadaşım geldi geçenlerde o söyledi kampanya vardı 500 euroya keşke almasaydın türkiyeden ben getirirdim filan dedi hatta ama iş işten geçti tabi :)

Türe

Türe

Üye
yeter artık bu 3. konun aaa

Ellemon

Ellemon

Üye
S3 dehşet bi telefon tavsiye ederim :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardesim 2 aylık s2 in varmıs iste neden s3 alma ihtiyacı duyuyorsunki ? Once s2 yi biraz eskit ; ondan sonra telefonu nu istedigin bir cihazla degistirirsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt