Galaxy S3 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 güncelleme
telefonumda android 4.1.2 yüklüydü az önce yazılım güncelleştirmesi kontrolu yaptım ve 59.72 mb lık güncelleme buldu.şuan yüklüyor yükleme bittikten sonra buraya neler eklendiğini burada paylaşacagım.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Banada geldi ama pek bir fark göremedim.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
aynen şuanlık gözüme carpan tek özellik google play müzik :D ram kullanımıda dikkatimi çekti 293 mb kulanıyor eskiden 400 lerde kullanırdı şuan 293/832mb kullanıyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu güncelleme haberini bugün yazetede vermiş denetliyorum ama ne otadan ne kiesten güncelleme bulmuyor bende türkiye rom yüklü ama anlamadım :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bazılarına geç gelebiliyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

aynen şuanlık gözüme carpan tek özellik google play müzik :D ram kullanımıda dikkatimi çekti 293 mb kulanıyor eskiden 400 lerde kullanırdı şuan 293/832mb kullanıyor

:evet:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Samsung’un satış rekorları kıran akıllı telefonu Galaxy S III için yeni bir güncelleme yayınlandı. Ülkemiz kullanıcılarına Kies ve OTA üzerinden ulaşan güncelleme 59MB boyutunda.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Android 4.1.2 güncellemesi de ülkemiz için yayınlanmıştı. Bu güncelleme ile kamera yetenekleri geliştirilirken, Multi Window, Page Buddy, Paper Artist, kolay mod kullanımı ve kilit ekranda Facebook iletilerinin görünmesi gibi birçok yenilik getirilmişti.

Hemen ardından yayınlanan yeni güncellemede ise daha çok ortaya çıkan sorunların giderildiği tahmin ediliyor. Batarya noktasında sağlanan gelişmeler, yatay klavyede yer alan hataların girilmesi, daha akıcı bir arabirim ve bir dizi güvenlik sorunların çözüldüğü tahmin edilen güncelleme halihazırda ülkemizde kullanılabilir durumda.

Batarya kullanım'ında büyük artış var

lordufuk

lordufuk

Üye
Aynen banada geldi bende google play müzikten başka bişi göremedim :)

hasanistan

hasanistan

Üye
s2 yede gelir mi millet gelir inş. sonuçta o da büyük bir cihaz ?

SilentOne

SilentOne

Üye
son gelen yapı güncellemesi ema2 yatay klavye sorunu giderildi ve bir kaç ufak iyileştirmeler yapıldı

- - - Eklendi - - -

son gelen yapı güncellemesi ema2 yatay klavye sorunu giderildi ve bir kaç ufak iyileştirmeler yapıldı

Kaki9

Üye
Daha bende 4.1.1 var ve güncelleme gelmiyor. Size güncelleme üstüne bi parça daha atmışlar. Odin ile falan güncelleyeyim diyorum korkuyorum daha 1 haftalık ne yapmalıyım ?

Violonist

Üye
Daha bende 4.1.1 var ve güncelleme gelmiyor. Size güncelleme üstüne bi parça daha atmışlar. Odin ile falan güncelleyeyim diyorum korkuyorum daha 1 haftalık ne yapmalıyım ?

Dostum hiç korkma. Çak odinden orjinal firmware yi kafan rahat olsun. Banada sırani bekle diye bir uyarı gelmişti kiesten ben de dedim sen beklemeye devam et. Odinle kurdum. Tavsiye ederim.

uguro

uguro

Üye
Benim S3 Mini dede güncelleme yok diyor 4.1.1 var bizimkilere ne zaman gelicek acaba ?

Violonist

Üye
Bu güncelleme bende sarj problemi oluşturdu. Çok Çabuk bitiyor Geç doluyor. Eski Haline döndüm.

avcitalip

avcitalip

Üye
bu güncelleme geleli nerdeyse 1 hafta oluyor :hmmm: kararlılık ve şarj süresi ayarlandı diye biliyorum birde Google Müzik gelmiş :evet:

Violonist

Üye
bu güncelleme geleli nerdeyse 1 hafta oluyor :hmmm: kararlılık ve şarj süresi ayarlandı diye biliyorum birde Google Müzik gelmiş :evet:

Ben güncellemeyi yeni gördüm. :) Güncelleyince sarj problemi çıktı.

underfire

Üye
Arkadaşlar ben yeni çıkmış s3 yazılımını gördüm türkçe rom vardı ama içinde video hub ve müzik hub yüklüydü bununla ilgili bilginiz var mı ama ben güncelledim onlar gelmedi.Gerçi içerigine bakmadım ama görünürde türkçeydi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu güncelleme bana hala gelmedi hergün telefondan denetliyorum zaten en son yazılımlar yüklü diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt