Galaxy S3 i9300 Galaxy S3 (GT-i9300) Product Kod'a Göre Rom Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 (GT-i9300) Product Kod'a Göre Rom Yükleme
Arkadaşlar daha önce görmüştüm ama şimdi bir türlü sonuca ulaşamamaktayım. Galaxy s3'ün bataryasının altında bulunan product koda göre orjinal rom download edip telefona kurulduğunu görmüştüm. Ne yazık ki Sammobile haricinde bir detaya ulaşamadım. Sammobile üzerinde verilen orjinal romlar benim cihaza göre faklı. Çünkü daha önce cihazımda bulunan orjinal yazılımlar ile sammobile'dan yüklediklerim aynı değil. Büyük ihtimal product koda göre verilen yazılım olması gerekiyor. Bu konuda siz değerli dostlarımın yardımlarını bekliyorum.

Fatix

Üye
Arkadaşlar daha önce görmüştüm ama şimdi bir türlü sonuca ulaşamamaktayım. Galaxy s3'ün bataryasının altında bulunan product koda göre orjinal rom download edip telefona kurulduğunu görmüştüm. Ne yazık ki Sammobile haricinde bir detaya ulaşamadım. Sammobile üzerinde verilen orjinal romlar benim cihaza göre faklı. Çünkü daha önce cihazımda bulunan orjinal yazılımlar ile sammobile'dan yüklediklerim aynı değil. Büyük ihtimal product koda göre verilen yazılım olması gerekiyor. Bu konuda siz değerli dostlarımın yardımlarını bekliyorum.
Kies 3 programı ile orjinal yazılımı kurabilirsiniz. Telefonu download moduna aldıktan sonra Kies üst menüden araçlar >"Üretici yazılımı yükseltilmesi ve başlatma durumuna getirme" seçeneği işinizi görür. Cihazı yedekledikten sonra işlem yapmanız tavsiye edilir.

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Kies üzerinden yazılım güncellemesi yaptığımda değişiklik olmuyor. Mevcut serili yazılımı tekrar kuruyor.

bahtsiz htc

Üye
looadersam googleda arat işini görür.

Üst Alt