Galaxy S3 Flip Cover

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Orjinalinda istersen 1 saat ikiye katlayip kullan kapattigin an eski halini aliyo

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

MertcaN9

Üye
gerçekten güzelmiş güle güle kullan fiyatı da güzelmiş

hayırlı olsun süleyman mazallah eğer birgün düşerde birşey olmazsa o zaman değerini anlarsın o 65tl nin

MertcaN9

Üye
başka hangi renkler var peki ? bir de fiyata değiyor mu sanırım değiyor yoksa mutlu olmazdınız

görünüşü de güzel ama

Türe

Üye
    Konu Sahibi
başka hangi renkler var peki ? bir de fiyata değiyor mu sanırım değiyor yoksa mutlu olmazdınız

görünüşü de güzel ama

Beyaz lacivert mavi turuncu bi de pembe sanirim turuncu aliyordum da baktim kiz rengi gibi sonra bunu aldim giyatlari sabit

MertcaN9

Üye

Beyaz lacivert mavi turuncu bi de pembe sanirim turuncu aliyordum da baktim kiz rengi gibi sonra bunu aldim giyatlari sabit

turuncu aslında güzel dururdu yani tam kız rengi değil ki hem zaten bu kızlarda en güzel renkleri almışlar biz ne kullanacaz siyah beyaz başka seçenek yok ha biraz kırmızı biraz da mavi tamam

Türe

Üye
    Konu Sahibi

turuncu aslında güzel dururdu yani tam kız rengi değil ki hem zaten bu kızlarda en güzel renkleri almışlar biz ne kullanacaz siyah beyaz başka seçenek yok ha biraz kırmızı biraz da mavi tamam

Yalnız arkasi cok parlak turuncunun netten bir bak

peki resim video cekerken sıkıntı oluyor mu ??????

Arkadaşlar flipcover temin edebilrim sadece 25 tl pm atabilirsiniz.