Galaxy s3 ekranda siyah leke

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellemon

Ellemon

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 ekranda siyah leke
Dun S3umu almistim cok begendim telefonu fakat gece film izle icin aldim elime Telefonu kapatmistim. telefonu acarken ekranda siyah leke oldugunu gordum murekkep gibi.sadece karanlik ortamda siyah görüntülerde belli oluyor. Boyle olayla karsilasan mi. Telpa garantili aldim telefonu sizce napayim ?

ersinbakar

ersinbakar

Üye
hiç düşünme direk git değiştir. ekran hatası var. bide yandan bak bakalım farklı renklerde sorun yaşayacakmısın.

sataer

Üye
hemen geri ver değişim olsun

KayraBey

KayraBey

Üye
Git göster aldığın yere.O kadar para vermişsin.Hakkını ara derim.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bencede aldığın yere git göster..Az paraya alınmıyor o kadar para vermişsin.

15097

15097

Üye
Git aldığın yere göster, sonuçta bedava değil yani! Hakkını ara sonuna kadar..

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bu tür cihazlarda genellikle ekranda hata çıkıyor. değiştir bence.

Ellemon

Ellemon

Üye
    Konu Sahibi
Hocam götürmekten vazgeçtim. Babamın arkadası telefoncu inceledim amoled ekranların genelınde oluyormus. samsung bunun ıcın acıklama yapmıs. zaten bellı olmuyor tek gecelerı bellı oluyor ve telefon açılırken kendını bellı edıyor alt tarafta karınca kadar. çoğu telefonu kullananlar farkında degıl ama dıkkatlıce bakıldıgında gozukuyor tum amoled ekranlarda tek galaxy s3 degıl

15097

15097

Üye
Hocam götürmekten vazgeçtim. Babamın arkadası telefoncu inceledim amoled ekranların genelınde oluyormus. samsung bunun ıcın acıklama yapmıs. zaten bellı olmuyor tek gecelerı bellı oluyor ve telefon açılırken kendını bellı edıyor alt tarafta karınca kadar. çoğu telefonu kullananlar farkında degıl ama dıkkatlıce bakıldıgında gozukuyor tum amoled ekranlarda tek galaxy s3 degıl
hmmm sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam yinede bir gösterirdim ama dediğim gibi sen bilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...