axmetmcl
Üye
o değilde geçen hafta cumartesi günü sabah dershaneye giderken s3'ümün kulaklığını ve s3'ün kendisini aynı cebe koydum sonra dersaneye gittiğimde telefonun ekranında(gorilla glass'ın) derin bir çizik var ilk başta inanamadım hani adamlar anahtarla falan yapıyorlar birşey olmuyor dedim saç falan sandım fakat değilmiş epey derin bir çizikmişkullanırken pek belli olmuyor fakat çok can sıkıcı duruyor benim o drop test gibi testlere güvenim ciddi anlamda azaldı...
benim güvenim samsunga azaldı kardeş. ürünü orjinal alıyorsak ve bunlar oluyorsa bu crush testlerinin değil tellerin dandikliliği.
nerden baksan bütün tel markalarından kullandım böyle bir rezalet görmedim.
ya arkadaşlar ben heralde çözümü buldum camı taktırdıktan sonra sigorta yaptırsak nasıl olur
az kaldı Nokia (kalite) geri dönüyor...
çok merak ediyorum bu telefon Iphone olsaydı ne olurdu?
Tuzla Buz Olurdu SanırımGorilla Glass 2 bile çiziliyor
aşağıdaki yazım için demek istemiştim kardeş ekran olarak değil yani:
Bu arada millet, belki izlemişsinizdir youtube'ta veya başka bir yerde crush (düşüş) testlerini. Samsung S3 e hiçbir şey olmazken ya da az zarar alırken, Iphone 4S daha kötü dağılıyor vs.
1) Eee kime inanıcas biz bu dünyada? 20-30 cmden halıya, halıflekse, laminant parke düşen bu telefonlar nasıl dağılıyor?
Bizim ülkede zaten telefon fiyatları en yüksek olduğu için bunlara bir şey olmaz dandik ekranları çakalım zaten para boktur gider yenisini alırlar diye mi düşünüyorlar?
2) Kendisini telefon tamircisi diye sunan telefoncular daha telefona bakmadan ekran açılmıyor dendiğinde hemen 550 TL demesini bir biliyorlar, insanları dolandırmaya utanmıyorlar mu? Telefonunuz brick olmuştur, yazılım bozulmuştur vb. bir durum olmuştur ama onlar ekranınız bozuk diyip, ekranınızı değiştirmeyip yazılım sorununu hallettiklerinde ekranınız değişti 550 TL rica edelim demesini nasıl utanmadan yapabiliyorlar?
3) 1. madde geçerli değilse ki inanmak istemiyorum ama ingilizce forumlarda aradığınızda böyle binlerce sorun değil 10-20 tane sorun görüyorsunuz. O zaman bu Samsung'un kalitesizliği nedir?
Ben telefoncuyum o tarz ekranlar beş para etmez arkadaşım ha ekran kalitesi benim için sorun değil diyorsan o senin bileceğin iştir ayrıca o kadar para verip almışsın mantıklı olan garanti servisinde taktırıp garanti süresinin devam etmesini sağlamaktır.
Ekran kirilmasini bugun 1.5 metreden dusunce ekranimin paranparca olmasi ile yasadim. 3 haftalik cihaz. Acikcas sok oldum arastirmalarim sonucu ekrana cihazin donanimin her şeyinin bagli oldugunu anlamamla sonuclandi. Samsung 570 lira para istiyor. ekran tuz buz ama cihaz calisiyor. Sahsen icime oturmus durumda bir daha b o yle bir cihaz almam bana not 2 den pahaliya geldi. Telefon bu duser haliyle surekli elde olan birsey. Ne yapacagimi bilmiyorum telefon uzerine kezzap dokulmus aderiana lima gibi oldu.o para cepten cikacak anlasildi. Teli hemen satacagim galaksy 4 cikmadan. Gidip tuslu bir telefon alacağım. Tiksindim teknolojinin karanlık kumpaslarindan
arkadaşlar benim başıma gelen bir olayı sizle paylaşmak istedim yardımcı olmak amacı ile;
geçenlerde s3 kılıfımı kız arkadaşıma vermiştim.kılıfsız kullanıyordum.otururken telefonu kucağıma koymuşum.unutup ayağa kalktığımdada telefon yere düştü ve ekranı kırıldı.sadece cam kırığı vardı.telefon tamamen herşeyi çalışır vaziyetteydi.sadece üssteki cam kırıktı.samsung servisini aradığımda 550tl gibi bi fiyat verdiler.farklı servislere sorduğumdada 450-400 arası fiyatlar çıkardılar.kendilerine parçayı ben getirsem kaça takarsınız dediğimde 50 tl işçilik parası isteriz dediler.parça internette gittigidiyor tarzı sitelerde satılıyor ve fiyatı 80 tl civarında.yani garanti dışı kalmasını göze alıyorsanız sadece 130 tlye değişim yapabiliyorsunuz.ben şuan kararsızım.çünkü daha 3 ayı geçmiş bir telefon.önümde 1,5 yıldan fazla garanti süresi var.ama alıpda durumu olmayan arkadaşlar olursa.yada gözünü karartır aman yemişim garantisini diyen bu şekilde ucuza halledebilirsiniz cam probleminizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?