Galaxy S3 density Mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy S3 density Mümkün mü ?
Galaxy s3 ekran çözünürlügünü değiştirmek mümkün mü aceba ? ben bir kac program denedim ama basarılı olamadım hatta birinde telefon acılmadı tekrar rom kurmak zorunda kaldım cok araştırdım fakat bulamadım lütfen yardım edin...

and sürümü: Jelly Bean 4.1.1
telefon rootlu ...

furkey

Üye
Donanımsal bir olayı yazılımla değiştirmezsin... Sadece dpi değerini değiştirebilirsin paranoid android romunda vardı o da bir dene istersen

Konu Sahibi
Donanımsal bir olayı yazılımla değiştirmezsin... Sadece dpi değerini değiştirebilirsin paranoid android romunda vardı o da bir dene istersen
rom yüklememi kastediyorsanız eğer orjinalden farklı bir rom yüklemek istemiyorum şuan için
dediğiniz gibi dpi değerlerini değiştirmek istiyorum fakat denediğim programlar bunu başaramadı
eski versiyonlarda bunun yapıldığını biliryorum fakat s3 4.1.1 de işe yaramadı.
bildiğiniz programlar var mı ?

furkey

Üye

Maalesef en sağlıklı yol rom değişimi gibi duruyor

Ama rom değişimini tavsiye ederim. Batarya daha efektif olur daha çok performans alırsın daha iyi ram optimizasyonu olur vs vs. Artıları çok yani

Tepkiler: fet_dropa
    Konu Sahibi

Ama rom değişimini tavsiye ederim. Batarya daha efektif olur daha çok performans alırsın daha iyi ram optimizasyonu olur vs vs. Artıları çok yani
Rom aslında hoşuma gitti ama nasıl kurulacığını tam olarak bilmiyorum
Odinle orjinal rom kurmuştum 4.1.1 'i onun gibi mi yapıcaz ?

Ali58_58

Üye
ekran parlaklığını kısmak için programlar var işini görürse screen filter gibi

Konu Sahibi
ekran parlaklığını kısmak için programlar var işini görürse screen filter gibi
sorun parlaklık değil yinede teşekkür ederim
furkey'in bahsettiği romu araştırıyorum o olursa güzel olucak

- - - Eklendi - - -

Paranoid romu yukledim istedigim gibi de oldu tesekkur ederim ama 4.1.2 diye yukledim coklu pencere nasil olucak bulamadim

mcnpl4

Üye
coklu pencere olsa ben de kurardim da yok galiba zaten androidde tek sevdigim sey oldu

- - - Eklendi - - -

eger varsa bana da bildirirsen sevinirim

Konu Sahibi
coklu pencere olsa ben de kurardim da yok galiba zaten androidde tek sevdigim sey oldu

- - - Eklendi - - -

eger varsa bana da bildirirsen sevinirim
Coklu pencere s3 icin geliyor diye biliyorum. (4.1.2)
Ben 4.1.2 paranoid androidi yükledim furkeyin tavsiyesi üzerine 4.1.2 oldugunu gorunce coklu pencere destegi var
sanmıstım fakat bulamadım... Galiba yok :S

mcnpl4

Üye
orjinal romda kullaniyorum ama bildigin gibi iki rom kurulabiliyo ikinci roma daha iyi bi rom kurardim coklu pencere diger romlara da uygulanabilseydi

furkey

Üye

çoklu pencere desteği gibi extra Samsung destekleri aosp (yani androidin orijinal kendi altyapısındaki) romlar tarafından desteklenmez. ParanoidAndroid de böyle bir rom. Ama istersen samsung tabanlı romlar da var. Böylece hem dpi değerini yükseltirsin hem de çoklu pencereden vazgeçmezsin?

Konu Sahibi
Paranoid gercekten hosuma gitti özellikle en cok tus kilitlenisini sevdim eski tv ler gibi kapanıyor gercekten cok hos
tavsiyen için tesekkür ederim..Samsung tabanlı romlar hangileri mesela ?

- - - Eklendi - - -

Ögrendikce vazgecemeyecegim özellikler artıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...