12esat
Üye
-
Konu Sahibi
-
özellikleri ekledim bakarsınız ordanustam normal s3 ten farkı nedir bunun ?
sen buna orjinal s3 yazsaydın herkese değillde bazı kişileri inandırırdın birebir
özellikleri ekledim bakarsınızusta bende adanadayımda bunun orjinalden fakı ney öm at
lütfen görmediğin şeylere yorum atma bu senin bildiğin çinlerden değil[_ATHENA_];5810609' Alıntı:Dış görünüş hariç hiçbir şeyi aynı değil. Bildiğin çin
aynen öyle ama telefon süper bise kime versem orjinal bu diyorkungfucumusunbende kungfuda en iyisiydim
valla kaldırmadığı uygulama yok kasma olmadan oynatıyor oyunları felangoogle play den uygulama indirilebiiyormu ?
0534 727 2188 mesajlasırız kardes üstelik adanada bulusabiliriz 250 dolarda deyilkardes bu ben cıktım aksam gelerimalmak istiyorum ancak emin olamadım birde bende n8 var onu satmak istiyorum . şimdi bu telefon orjinal değil oyuzden kafam karıştı orjinal değil androidsale sitesinde 250 dolar felan bu fiyata nasıl 1280*700 ekran 1.4 ghz nvida işemci oluyor onu anlamadım ?
[_ATHENA_];5820867' Alıntı:Elinize alıp kullanmadan sakın satın almayın. Kardeşim yanlış anlama sana göre demiyorum bu tip tellere güven olmaz. Kargoyla falan alayım demeyin. Daha geçen arkadaşım dolandırıldı. Görün kullanın kafanıza yatarsa alın başka türlü almayın. Tamamen Tavsiyedir Karar Sizlerin tabi ki de
evet :d yabancı ülkelerdeki çakmalar böyleOhaa bu kadarda olmaz yav.. bildiğin orjinal samsung s3 işte :S
8 yazıyor ama bana göre 5mp den biraz daha net ama yakın çekimler inanılmaz prof la çekmişsin gibi.kamerası kaç mpx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?