galaxy s3 3 çekirdek görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
galaxy s3 3 çekirdek görünüyor
arkadaşlar galaxy s3 aldım. Quadrant advanced edition da sistem bilgilerin baktığım zaman çekirdek sayısı 3 olarak çıkıyor program mı yanlış sistemde mi bir problem var

H.TOGAN

Üye
Kardesim eger şöyle görünüyorsa :

Cpu : 0
Cpu : 1
Cpu : 2
Cpu : 3

Doğrudur
Dort cekirdek islemciyi boyle gosterir

H.TOGAN

Üye

Kardesim 4 cekirdek fazla diyosun ama ; insanlar bu cihazları , bende dahilim o insanlara geleceğe yönelik alıyor elbette simdi 4 cekirdek fazla olabilir. Bir seneye kalmaz ne oyunlar cıkacaktır, 4 cekirdek islemci bile az gelebilir forumdan harırladıgım kadarıyla sen nokia nın wp. lu telefonlarını bekleyen bir kardesimsin simdi sen zannediyormusun wp8 li bir nokianın 4 cekirdek islemciyle gelmeyecegini elbette 4 cekirdekli wp8 li nokialar piyasaya 2013 de cıkacak , o zaman 4 cekirdek gereksiz deyip almayacakmksın! Hatta nokia bu isi abartıp piyasada yeniden adım olsun diye 8 cekirdekli bile cıkartabilir ki bildigim kadarıyla wp8 de coklu cekirdek destegi androide gore baya bi ust duzeyde yani demek istedigim kardesim 4 cekirdek su anda ki zamanda gereksiz degildir......

aleranol

Üye
adam mesaj kasıyor sanki. Ona buna mesaj atmış. Uzun süren sessizliğimi bugün bozdum sabah 8den beri forumdayım forumda yanlış bilgiler yobazlıklar kol geziyor yav.

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
adam mesaj kasıyor sanki. Ona buna mesaj atmış. Uzun süren sessizliğimi bugün bozdum sabah 8den beri forumdayım forumda yanlış bilgiler yobazlıklar kol geziyor yav.
Gel bir alnından öpeyim Ben de çok rastlıorum hele ki son zamanlarda.

Tepkiler: aleranol
aynı fiyata satılan telefonun çekirdeğinin fazla olmasının ne gibi bir zararı var çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...