Galaxy S2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy S2
Merhaba arkadaşlar Galaxy s2 alalı 5 gün oluyor Bana önerebileceğiniz oyunlar ve uygulamaları paylaşırsanız yani söylersiniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

hayırlı olsun bende alalı 2 hafta olacak sitede küçük tonlarca ama ben asphalt 6 nfs shift kurmayı beeremedim.valla ben oyunlarına bakınca okyanusa düştüm zannettim kafam kazan gibi google playde tonlarca samsung apps da tonlarca ama şimdi sadece okey oynuyorum

klongs

Üye
saymaya çalışsam sabah olur özet geçiyim dolphin yükle juice defender yükle switch army knife free güzel adfree çok güzel ama rootludur
oyunlardan modern combat 3 ü yükle shadow gun yükle istediğini yükle işte

Konu Sahibi
Ahahh çok sağ olun beyler Dolphin filan var ben daha çok şu görev yöneticisi zart zurt gibi şeyleri soruyorum ?

FeC!

Üye
Temple run, six guns, Gangstar rio, Hawx...

Program olarak Mx video player, adobe reader falan filan falan filan. Go launcher var bide. Sorun cikarirsa reboot yaparsiniz. Bi de cihazi rootlayin. Ben rootlayamadim ama neyse. Benimkinin kerneli hong kong kerneli.... :P

Konu Sahibi
Tamam sağ olun Ya görev yöneticisi demicektim şu arka plandaki uygulamaları filan kaldıran program vardı ?

klongs

Üye
rame tıkla ordan kapatırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...