747
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar s2 almayı dusunuyorum.
Bilgisi olanlar hangi ülke fiyat ne kadar paylaşabilirseniz çok sevinirim.
GT–I9100 , GT–I9100G
faturalı satılan modellerdede varmıdır bu degısıklık varsa GT–I9100 olanınımı almalıyız bıde ne gıbı farklılıklar var bende almayı dusunuyorum
Ankaradaki telefon borsasından 1000–1100tl ye kutulu kayıtsız yurt dışı olanları diye bilgi almıştım ben.
Yalnız dikkat et GT–I9100 modelini al,GT–I9100G modelini değil. Herikisinin kutusunun üstünde de Galaxy s2yazar ama kutunun altına bakarsan model farklılığını görürsün. Zira telefon açılırken de görürsün .G olan modeli donanımsal olarak farklıdır. Biraz araştır
arkadaslar s2 almayı dusunuyorum.
Bilgisi olanlar hangi ülke fiyat ne kadar paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Google spot telefon dunyasi yazin ilkine basin orda adam pasaport kayitli samsung galaxy s2 orjinal kutulu 900 tl ye satiyor boyle bisey olbalirmi bana cok sacma adam o telefonu o fiyata nasil satar birde odeme seceneklerini sordum kapida odeme oluyormus gercekten tuaf bence bu adam dolandirici sizin fikriniz nelerdir
Ankaradaki telefon borsasından 1000–1100tl ye kutulu kayıtsız yurt dışı olanları diye bilgi almıştım ben.
Yalnız dikkat et GT–I9100 modelini al,GT–I9100G modelini değil. Herikisinin kutusunun üstünde de Galaxy s2yazar ama kutunun altına bakarsan model farklılığını görürsün. Zira telefon açılırken de görürsün .G olan modeli donanımsal olarak farklıdır. Biraz araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?