kardes bende galaxy pro 5510 var bunu rootlamak istyorum yardımcı olabilecek varmı (birde bu gün rehberimi sildim yanlışlıkla yedekte yok geri getirebileceğim bir yol varmı)
s2 öyle çok ısınıyorki el degmiyecek hale geliyor hemde 5dk içinde oluyor bu olay asphalt7 ye gta ya ve benzeri oyunlara giriyorum 5 dk içinde ekrana dokunulmayacak derecede yanma oluyor bunun sebebi işlemcimidir ?
selam arkadaslar ben s2 kullaniyorum BanA BİR PROGRAM LAZİM 5800 KULLANANLAR BİLİR O PROGRAMİ ORDAKİ İSMİ JOİKOSPOT İSMİYDİ BU SEFER BEN O PROGRAMİ.NASİL BULACAM S2 BENZERİ YOK MU ACİL YARDİMMMMMMMMM
Selam saygıdeğer arkadaşlarım.
Samsung Galaxy SII video kayıt yaparken duraklama seçeneği yok.Yani bir video kayıt işlemi yaparken gerektiğinde durdurup kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum.Ayarlarına baktım bu seçenek yok Dur dediğim anda video kayıt işlemi sonlanıyor.
Bana bu konu hakkıında yardımcı olabilecek bir program veya herhangi bir çaresi var mı? Saygılarımla..
Selam saygıdeğer arkadaşlarım.
Samsung Galaxy SII video kayıt yaparken duraklama seçeneği yok.Yani bir video kayıt işlemi yaparken gerektiğinde durdurup kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum.Ayarlarına baktım bu seçenek yok Dur dediğim anda video kayıt işlemi sonlanıyor.
Bana bu konu hakkıında yardımcı olabilecek bir program veya herhangi bir çaresi var mı? Saygılarımla..
zaten benim burda yardım istememin sebebi hiçbir yerde bulamamam.
detaylı arama yaptım öğlenden beri bilgisayar başında arıyorum.
hiçbir yerde aramadan gelip niye sizden yardım isteyeyim ?
Sizin kamerada var evet.Birde benim kamera görüntüsüne bakarmısınız ortada sadece tek tuş var başlat ve bitir.duraklama falanda yok.Cihazımda 2.3.6 sürümü mevcut.
Sizin kamerada var evet.Birde benim kamera görüntüsüne bakarmısınız ortada sadece tek tuş var başlat ve bitir.duraklama falanda yok.Cihazımda 2.3.6 sürümü mevcut.