Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

FeC!

Üye
Lisans sorun degil. Lucky Patcher var. Sadece wifi ile dosya cekebilmem lazım.

sonunda bütün ayar ve yüklemeleri bitirdim ama yanlız bu sürümde bataryanın yüzde kaç kaldığını gösteren yerin ayarını bulamadım bunda yokmu acaba?

ekorotti

Üye
sonunda bütün ayar ve yüklemeleri bitirdim ama yanlız bu sürümde bataryanın yüzde kaç kaldığını gösteren yerin ayarını bulamadım bunda yokmu acaba?

Malesef abi , 4.0.3 de o ozellik yok.Farkli uygulamalarla status barda gosterebilirsiniz ama ben onermiyorum, o iconlar sistemi yoruyor az da olsa

ekorotti

Üye
Ilk custom romu yukledikden sonra dahada seviceksin telefonu

tanilak

Üye

fikri olann

Benim kamera gündüz çekimlerde dalgalı oluyor ekran 4.0.3 kullanıyorum ve orjinal rom

mitsche

Üye
PDA . I9100GXXLB1
PHONE. I9100GXXKL4
CSC . I9100GDBTKL2

Telefon versiyonum 2.3.6 nasil 4.0.3 e yukselte bilirim yardimci olursaniz cok memnun olurum.. Telefonum s2 i9100g

ekorotti

Üye
PDA . I9100GXXLB1
PHONE. I9100GXXKL4
CSC . I9100GDBTKL2

Telefon versiyonum 2.3.6 nasil 4.0.3 e yukselte bilirim yardimci olursaniz cok memnun olurum.. Telefonum s2 i9100g

Samfirmwareden g modeline ait ronu indir ve odinle flashla

ya arkadaşlar bu telefondaki yazılımın içinde birlikte gelen uygulamaları nasıl kaldirabilirim mesela opera mini var ama ben opera mobil kullanıyorum

Suyaka

Üye
ya arkadaşlar bu telefondaki yazılımın içinde birlikte gelen uygulamaları nasıl kaldirabilirim mesela opera mini var ama ben opera mobil kullanıyorum

Telefon rootlu ise -ki olmak zorunda o uygulamaları kaldırmak istiyorsan- marketten Link2SD uygulamasını indirebilir ve istediğin uygulamayı kaldırabilirsin.

superoneclick ile root yapan oldu mu? sorun yaşanıyor mu?