*-king-* Üye arkadaşlar ice cream güncellemesini kieste yapamıyorum %0 da kalıyor yüklerken. odin ile yapsam garantisi gider mi
arkadaşlar ice cream güncellemesini kieste yapamıyorum %0 da kalıyor yüklerken. odin ile yapsam garantisi gider mi
klongs Üye *-king-*' Alıntı: arkadaşlar ice cream güncellemesini kieste yapamıyorum %0 da kalıyor yüklerken. odin ile yapsam garantisi gider mi Genişletmek için tıkla ... gitmez
*-king-*' Alıntı: arkadaşlar ice cream güncellemesini kieste yapamıyorum %0 da kalıyor yüklerken. odin ile yapsam garantisi gider mi Genişletmek için tıkla ... gitmez
enes122 Üye custave' Alıntı: uygulamalardaki reklamlari nasil kapatirim Genişletmek için tıkla ... adblocker ile
aşikar53 Üye custave' Alıntı: evet aciyo ilginc bi durum kare icinde ply isareti kenerlarda film seridi cizgisi ama basamiyorum fabrika ayarlari disinda sirlamanin baska yolu varmi olmadi yarin 4.0.3 yukleyip deniycem Genişletmek için tıkla ... Verdigin linke tikladim durum ayni 4.0.3 yuklu ama v Vaziyet syni arkadaslar biri cozum versin lutfen
custave' Alıntı: evet aciyo ilginc bi durum kare icinde ply isareti kenerlarda film seridi cizgisi ama basamiyorum fabrika ayarlari disinda sirlamanin baska yolu varmi olmadi yarin 4.0.3 yukleyip deniycem Genişletmek için tıkla ... Verdigin linke tikladim durum ayni 4.0.3 yuklu ama v Vaziyet syni arkadaslar biri cozum versin lutfen
klongs Üye *-king-*' Alıntı: bu telefonun teması go launcher falan olmadan değişmiyo mu Genişletmek için tıkla ... launchersiz degismez
*-king-*' Alıntı: bu telefonun teması go launcher falan olmadan değişmiyo mu Genişletmek için tıkla ... launchersiz degismez
klongs Üye aşikar53' Alıntı: Verdigin linke tikladim durum ayni 4.0.3 yuklu ama v Vaziyet syni arkadaslar biri cozum versin lutfen Genişletmek için tıkla ... wipe data wipe cache yaptin mi
aşikar53' Alıntı: Verdigin linke tikladim durum ayni 4.0.3 yuklu ama v Vaziyet syni arkadaslar biri cozum versin lutfen Genişletmek için tıkla ... wipe data wipe cache yaptin mi
custave Üye aşikar53' Alıntı: Verdigin linke tikladim durum ayni 4.0.3 yuklu ama v Vaziyet syni arkadaslar biri cozum versin lutfen Genişletmek için tıkla ... fılım sıtelerınde vıdeoyu acmıyosa ınternetı ac secenekler masa ustu tıkını koy acar bendede bazı sıtelerde acılmıyo msa ust tıkını koydum acılıyo ---------- Eklendi @ 10:10:06 ---------- Yazıldı @ 10:08:02 ---------- klogns arkadas bu root olayı nasıl rıskı nedır nasıl yaparım
aşikar53' Alıntı: Verdigin linke tikladim durum ayni 4.0.3 yuklu ama v Vaziyet syni arkadaslar biri cozum versin lutfen Genişletmek için tıkla ... fılım sıtelerınde vıdeoyu acmıyosa ınternetı ac secenekler masa ustu tıkını koy acar bendede bazı sıtelerde acılmıyo msa ust tıkını koydum acılıyo ---------- Eklendi @ 10:10:06 ---------- Yazıldı @ 10:08:02 ---------- klogns arkadas bu root olayı nasıl rıskı nedır nasıl yaparım
klongs Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız v3.2.1 odin olanı seç ---------- Eklendi @ 10:47:28 ---------- Yazıldı @ 10:41:07 ---------- v3.2.1 sadece 4.0.3 için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız v3.2.1 odin olanı seç ---------- Eklendi @ 10:47:28 ---------- Yazıldı @ 10:41:07 ---------- v3.2.1 sadece 4.0.3 için
custave Üye odınle pda secıp baska bısey tıklamadan strt yukleme bıttıkten sonra tlfn kendısı acılıyomu home ses pwer yapıcakmıyız
odınle pda secıp baska bısey tıklamadan strt yukleme bıttıkten sonra tlfn kendısı acılıyomu home ses pwer yapıcakmıyız
klongs Üye cwm download moda recovery moda almaya yarıyor superuserde root izini verilen uygulamaları gösteriyor
cwm download moda recovery moda almaya yarıyor superuserde root izini verilen uygulamaları gösteriyor