willrock
Üye
-
Konu Sahibi
-
izmirdeyım hava ortalama 36 derece falan. En çok oyun oynarken ısınır ve hiç bı zararı olmaz bunu samsung kendı sıtesındede belirtmiş durumda. hiç bir kasılma donma konusu hiç aklına gelmesin bile. telefonun ekranı sadce ısınıyor. ve öyle el değmeme gibi bişey şuana kadar hiç yaşamadım. her türlü uygulama, oyun oynadım..bunadan sonrada öyle bi olay olucağını sanmıyorum. icınız rahat olsun bu konuda.Isınma sorunu rahatsız ediyor mu ? Galaxy S2'den en büyük çekincem ısınma sorununun rahatsız edici boyutta olduğunu söylemeleri.. ?
o fiyatlarda LG optimus black var. Ama s daha iyi .hocam ben galaxy s almayı düşünüyorum s2 pahalı geliyor galaxy s in şarjı falan nasıl gidiyor bi de galaxy s nin fiyatı civarlarında önereceğin başka tel var mı??
kutudan kies CD çıkıyor. Sanırım 2 tane. Onları yükle.hocam s2yi pc ye bağlayamadım bir türlü normalde bu işlerden anlarım ama samsung marka olarak ilk telefonum galiba ondan basit bi konu yardımın lazımpc ye program yüklemem mi gerekiyor
kutudan kies CD çıkıyor. Sanırım 2 tane. Onları yükle.
arapça kullansınForumda bir arkadaş Dubaiden almış arapça romu varmış nasıl Türkçe rom yükleyecek anlatır mısın?
kutundan cd çıkmadı
yeni gs2 aldım hiç bilgim yok bu root,rom işlerinden.tele güncelleme filan yapmam lazım mı?bi de uygulamalarda navigasyon var giriyorum dikkat google haritalar bu konumda henüz kullanılamıyor diyor napmam lazım?
hocam s2yi pc ye bağlayamadım bir türlü normalde bu işlerden anlarım ama samsung marka olarak ilk telefonum galiba ondan basit bi konu yardımın lazımpc ye program yüklemem mi gerekiyor
önce kg6 stock romu yükle sonra kg6 cf root la tabi bunlr odinle olucak odin 1.85 olucak teli rootla sonra bu romu telin hafızasına at telde ses yükseltme+güç+home tuşuna basa ordan choese zip cadra gel indirdiğin zipi göster yükle tel açılsın tamam dır yada menüden cvm ye gir ordan flash update yap öyle yükle yükleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu romu nasıl yükleyeceğimi anlatırmısın ?
Forumda bir arkadaş Dubaiden almış arapça romu varmış nasıl Türkçe rom yükleyecek anlatır mısın?
arapça kullansınsorun sadece dil konusundaysa marketten program indirerek halleder. Rom istiyorsa yardımcı olamam. Daha denemedim.
Onu denemeye benimde vaktim olmadı oyunla pek alakam yok ama bu adresten wifi ile telleri birbirine bağlıyor. wifi destekleyen oyunları oynuyabılırsın bu sayede.Tek sorunum wi-fi ile multipalayer oynamak nasıl bağlıyoruz telefonları birbirine???
Galaxy S hiç kullanmadım ki bişey diyemicem kardeşim. Ama samsung karşılartirma bölümünden iki teli özelliklerden batarya bölümüne bakabilirsin. Galaxy s2 ilk aldığımda 5 saat gidiyordu. room we juiceDefender programı ile oyun hariç çok sık kullanırım teli 1 bucuk gün gitti. bu fark gerçekten çok iyi.hocam ben galaxy s almayı düşünüyorum s2 pahalı geliyor galaxy s in şarjı falan nasıl gidiyor bi de galaxy s nin fiyatı civarlarında önereceğin başka tel var mı??
Bağlantı içinhocam s2yi pc ye bağlayamadım bir türlü normalde bu işlerden anlarım ama samsung marka olarak ilk telefonum galiba ondan basit bi konu yardımın lazımpc ye program yüklemem mi gerekiyor
En açıklayıcı ve sadece hali bu sitede mevcut. Kolay gelsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu romu nasıl yükleyeceğimi anlatırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?