galaxy s2 wireless sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 wireless sorunu
mrb arkadaslar sorunumu cozecek varsa dua edıcem ıcs 4.0.3 yukledım root yaptım hersey suan ıcın iyi ama tek sorunum wireless de tlf'u baglayamıyorum marketten setdns ındırdım ama bu seferde tlf reset atıyor baska programlar denedım onları pek anlamadım yardımcı olacak varsa lutfen dıkkate alırsa sevınırım

----------Eklendi @ 22:00:09 ---------- Yazıldı @ 21:30:37 ----------

cvp yazacak kımse yok galıba anlayan yada bılen bırı cıkmaz mı yaa :))

----------Eklendi @ 22:27:24 ---------- Yazıldı @ 22:00:09 ----------

konu kapatılabılır kendım cozdum sorunu dns programları yada baska bır program olmadan kendı baglatımın ıcınden dns degıstırerek yaptım sonu çöp olabılır ama ıcs 4.0.3 yukleyerek sorun yasayan olursa burdayız

mancukya

Üye
Dostum wifi olayi ile dns alakasi nedir pek cözemedim ? Tamam sorunu cözmüsün wifi baglanti sorunu 13 kanal yada 14 kanal yayin yapan bazi modemlerde oluyor yada sifreleme olaylarinda bazi modemler uluslarasi normlari desteklemiyor ama olayin dns ile baglantisini göremedim. Zaten set dns programi normal mobil yada wifi baglantisinda degisik dnsler üzerinden baglamaya calisiyor yani otomatik olarak örnek google dns kullanmaya yariyorda wifi ile pek alakasi yok bunun.

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
vardı ıste dostum bende sorun ıcs yukledıkten sonra oldu tlf operatorden ınternete gırıyor ama wıreless den sorun yapıyordu setdns prog. tlf reset atıyordu hata alıyordum bende kendı balantımın ayarlarından dns ayarlarını opendns ayarı yaptım sorun kalmadı ben boyle cozdum suanda canavar gıbı nete gırıyor notebook kullanmıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt