Galaxy S2 ve Masaüstü bilgisayar Bağlantısı Hakkında !

Sponsorlu Bağlantılar

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 ve Masaüstü bilgisayar Bağlantısı Hakkında !
Arkadaşlar Merhaba ;

Kısa ve öz olarak sizlerden isteyeceğim yardım konusu şu.

Samsung Galaxy S2 Telefonuma Avea'dan Günlük 1GB İnternet aldım. birkaç kez aldım bunu.

Ben Bu Telefonda kullandığım İnterneti USB Kablo ile bağlayıp Masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum.

Bu Konuda tecrübeli ve bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Galaxy S2 yi Wireless Modem Yapıp Laptopdan giriliyormuş fakat bende Laptop Yok. Sadece Masaüstü bilgisayarım var.

Şimdiden Teşekkürler...

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;

Samsung Galaxy S2 Telefonuma Avea'dan Günlük 1GB İnternet aldım. birkaç kez aldım bunu.

Ben Bu Telefonda kullandığım İnterneti USB Kablo ile bağlayıp Masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum.

Galaxy S2 yi Wireless Modem Yapıp Laptopdan giriliyormuş fakat bende Laptop Yok. Sadece Masaüstü bilgisayarım var.

Şimdiden Teşekkürler...

Benim bildiğim kadarıyla masaüstü desteklemiyor çünkü malum masaüstünde wireless yok ayrıca bende uğraşmıştım bir iki kere fakat cevap vermedi

Teşekkürler...

Emil_Ceferli

Üye
wireless reciever ala bilirsin. Ve ya nokiadaki gibi usb ile baglanmak varmi yokmu bilemem orasini

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Konuda Bana yardımcı olabilecek hiçbir arkadaşımız yokmu ? Eğer Bu Sorunu çözersem benim için çok iyi olacak...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bende pc deki interneti usb ile telefonda kullanmak istiyorun

gokay1989

gokay1989

Üye
Ayarlar-wifi-tasina bilir wifi var en altin iki ustunde ona gir orda usb baglNma var onu tikla sonrada usb tak tabi bu sirada telefondan int acmayida unutma

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi
Bunların hepsini yaptım. USB Kablosunuda bağladım. Fakat Masaüstüne İnternet otomatik gelmiyorki. Bunun için ne yapmam lazım...

gokay1989

gokay1989

Üye
Masa ustun vistami xp mi ben vista kullaniyrum otomatik kendi buluyor bide ag baglantilarina gir bilgisayrdan orda yerel ag mobil filan cikiyormu

alonsof1

alonsof1

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;

Şimdiden Teşekkürler...
Kardeşim hiç başka şeylerle uğraşma PDAnet programını bul hem pcye hem telefona kur. onunla telefondaki neti pcden usb ile kullanabilirsin.kolay gelsin...

Üst Alt