Galaxy s2 v LG Optimus 2X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy s2 v LG Optimus 2X
Ben aslında galaxy s2 almaya karar vermiştim ama LG yi inceledim ve çok beğendim.

LG türkiye'de satışa çıktı mı?(ya da ne zaman çıkacak)
LG fiyatı ne olur?

Ve hangisini neden almalıyım?(lg overlocl'la 1.0 GHz'den 1.4GHz oluyor, buna karşın galaxy s2 1.2 GHz'den 1.5 GHz oluyor.)

Tepkiler: mhmmfrkan
ahaha yok yok c7 al usb otg side var. usb otgsi olmazsa ne ise yarar bes para etmez o zaman. birakin onu bunu nokia dioruz burda alirken ne zaman satacaginida dusunursen bence en mantiklisi onlar. dunya devi nokiadan bahsedioruz arkadaslar aaa ben yazsam roman olur bir hd klip oynatior bide bu alet tam canavar. offf mukemmel ekran yapisi var halen dedemin zamanindan kalma ekran teknolojisi kimden cikar. oyff bide amoled varki superide neymis dersin valla. :d galaxy s i gecmis galaxy s 2 yide gozu kapali gecer c7 ve n8 :d ha gayret nokia ne kadar satarsa bizede prim oduyor bu sirket arkadaslar.

ens_06

Üye
arkadaşım galaxy s2 al hayatını yaşa derim performans bakımından mükemmel diyorlar hemde super amoled plus

Nokia' nın C7 modeli arada bir yerlerde geçmiş belki tercih edilebilir ama Nokia alırken artık 2 kez düşünmek lazım...Şu an moda Android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...