Galaxy S2 Sesli Arama Kaldırma ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Sesli Arama Kaldırma ?
arkadaslr androidde yeniyim acaba s2nin orta tusunu basili tuttugumuzda ckn konusma programini nasl kaldirabilirm ve normalde viberde diger kiside viber olmasa bile msj atabiliyordk ama marketten indirdgm viber diger kisidede viber ilmasini istiyobunu nasl cozrim android surum 2.3yardm eden pronun adi vlingo nasl kaldrcm

erhank98

erhank98

Üye
abi sana bişey diyim ilk önce telefonunu bilgisayara bağlayarak bir güncelle 2.3 ne ya :D
sonra orta tuşun yanında menü tuşu var (soldaki dokunmatik tuş), ona tıkla ayarlara gir ordan uygulamala yöneticisine gir siliceğin uygulamayı seç kaldır de bu kadar.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
okadarini bende biliyorum okadarda cahil deilim :) ayrica android 4e yukseltecem ama suan zamanim yok ve o vlingo denen program telefona dahil kaldirilmiyo teli rootladim tam silecektim ama acaba tele zarar verirmi diye silemedim

erhank98

erhank98

Üye
İstediğiniz şeyi Türkçe yazım ve imla kurallarına barışık bir şekilde yazın da ne demek istediğini anlayalım dostum :tebessüm:

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
şimdi telde vlingo denen program yüklü yani sesle teli kontrol etme programı ve telin orta tuşunu basılı tutunca devreye giriyor bunu nasıl iptal edicem

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
titanium backup programıyla silmeden sadece dondura bilirsin benim yaptığım gibi her hangi bir sorun da oluşmadi 4.1.2 var telefonum da s2 :-)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
@H3LLBOY43 çok saol sorun çözüldü

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt