Galaxy S2 Şarj Problemi Problem mi Bilmiyorum Ama?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crysisci

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Şarj Problemi Problem mi Bilmiyorum Ama?
Telefonun sarji yüzde 80 bütün uygulamaları sonlandırıp rami 220de bırakıyorum acıyorum bi oyunu diyelim shadowgun veya sprinkle farketmiyo 5-10 dakika oynuyorum oynamıyorum yüzde 80 sarj 69 oluyo normal mi bu bide yanıyo tabi telefon 50 derecelere çıkıyo ona bişe demiyomda bu şarjı niye bu kadar seri tüketiyo

Matador03

Matador03

Üye
Bende de ayni kardesim dert etme normal , iPhone bile 2 gün giderken bu cihazi iki kere sarj ediyorum :zzz:

crysisci

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yiyo ama sonradan tasarruf ediyo sanki öyle 69 da bi 10 dakika gidiyo :D sonra 62 falan oluyo basta baya yiyo :d

- - - Eklendi - - -

Htc one x kullanıyosun sanırım?

- - - Eklendi - - -

Bende iphone 4s veya htc one x ve galaxy s3 arasında kalmıstım KayraBey le konuşurken iphone al dedi android gibi fazla güç tüketmiyo ios yormuyo dedi bataryası az olmasına rağmen iyi gider falan dedi. htc one x ide mesut çevikin bir videosunda görmüştüm diyorki htc one x in galaxy s3ten daha güçlü bir işlemcisi olmasına rağmen daha düşük pili var diyo mah olarak yani gitmiyomuş Kararsız kaldım S2 idare ediyo beni Amcam getircektide bu telefonlardan birini 2 telefon getirme hakkı varmış onlarıda halamla bi arkadaşına getirdi fransadan bende şansımı kaybettim burdada 2 milyar xD orada galaxy s3 1458 lira galiba

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar şarjım 1 gün gitmiyor deli olacak bir önerisi olan var mı acaba? appkilleri kurdum deniyorum.çok kurcalayınca günde 2 kere bile şarj ettiğim oldu yani.bu android şarj canavarıymış gerçektende.
şimdi advanced task killeri kurdum.bide juicedefender + güç tasarrufu modu etkin deniyorum bakalım ne kadar gidecek.
batarya kalibrasyonu dışında önerisi olan var mı arkdaşlar?

klongs

klongs

Üye
voltajı düşür underclock yap kerneli değiştir bunları yapamam diyorsan yedek batarya al

AYNA

AYNA

Üye
underclock yapmam için orjinal yazilim yerine rootlu yazilim mi yüklemem gerekiyor! Birde kernel ne oluyor! Android yeni kullandigim için bilmiyorum.

klongs

klongs

Üye
sen önce juice defender ultimate kullan kullanmadığın zaman wifiyi gps i 3gyi kapat yine uzar

AYNA

AYNA

Üye
tamam kullanıyorum.kullanmadigim zamanlarda wifi kapatıyorum.mesela internetten dizi izlerken arka fonda bir anda wifi otomatik kapaniyor sinir oluyorum.muhtemelen

- - - Eklendi - - -

juice defenderden kaynaklaniyor gibime geliyor

klongs

klongs

Üye
​şarjı azsa kapatır

AYNA

AYNA

Üye
evet doğru şarj azdı.bide go keyboard diye bir kalvye yükledim numberpad olanı çok hoşuma gitti ancak t9 kelime ekleme yerini bulamadım yani ben kendim ekleyemiyorum bu klavyenin böyle bir özelliği var mı acaba? querty klavyeyle dışarta yürürken felan mesaj yazamıyorum çok zor oluyor.galaxynin 3x4 klavyeside çok büyük rahat değil yanlış tuşa basma çok yaşanıyor ama bu son indirdiğim klavye tuşlar küçük rahat yazılıyor ancak t9a kelime eklemeyi yapamadığım için kullanmıyorum :(

klongs

klongs

Üye
​fec biliyordu onu ona sor

turker10

turker10

Üye
root olmadan çare zor bulursunuz juiceyle falan olacak iş değil bende siyah kernel 3.2.2 var zeta rom v3.1 var set cpu ve bi program daha adı aklıma gelmedi onların ayarları var google da araştır bulursun 2 gün civarı şarj gidiyor epey ideal... ama onları yapamam bilmiyorum yada garanti dışı kalır diyorsan en etkili şarj yolu ışığı en düşüğe almak gündüz sokakta değilsen ihtiyaç duymadıkça ışık en düşükte olsun...:oke:

AYNA

AYNA

Üye
bu root işini bilmiyorum androidde yeniyim daha ben.ogreneyim biraz daha yalnis birşey yapmayayım ondan sonra.isigi otomatike aldım

- - - Eklendi - - -

kendi ayarlıyor.root isindede bir sürü root var degisık değişik yaptıktan sonra orjinal yazılıma donmek oluyor mu felan onları hiç bilmiyorum ben.

- - - Eklendi - - -

bu arada tel 6.22 saattir çalışıyor sarj %52de normal mi bu acaba?

klongs

klongs

Üye
​ağır kullanımsa normal

AYNA

AYNA

Üye
mesajlaşiyorum genelde.ama tel elinden pek dusmuyor.symbiandan geçtim diye mi böyle geliyor acaba afalladım birden yani.sarjın bu kadarda az gideceğini beklemiyordum yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt