Galaxy S2 NFC

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 NFC
Arkadaşlar size sorum olucaktı ben,m bu telefonda nfc olup olmadıgını nasıl anlarım her gs2 yokmuş diye duyfum bilen varsa yardımcı olabilir mi? gerçi biraz saçma bir konu hepsinde olmaması

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
2.3 te nfs shift çalışmıyo kendi telimde de var ve mediamarkt ta bitane s2 var içinde shift yüklü ama çalışmıyo

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
dostum nfs sormadım merak etme butun hd oyunlar var nfc(yakın alan iletişimi) ama genede yanlıs anlasılmıs olsada yardımın ıcın tşk

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
benim hatam

nalcam22

nalcam22

Üye
Nfc yok ama bu zamanda pek gerekmiyo nfc

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşlar nfc ne tam olarak açıklarmısınız

karayel90

karayel90

Üye
Nfc kısaca temasız kredi kartı teknolojisidir kredi kardı hesabını telefonun nfc hesabına yükletip temassız kart cihazı olan yerlerde telefondan direk ödeme yapabilirsiniz :yuru

Samsung galaxy s2 de opsiyonel olarak bu özellik var

Bu özellik örnek olarak turkcellin t20 adlı modelinde var

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
anladım hacı saol

Kedi Yavrusu

Üye
kredi kartı niyetine, akbil niyetine kullanmanı sağlar. büyük dosyaları çabucak iki telefon arasında göndermeni, tek dokunuşla müzikleri aktarmanı sağlar. huawei turkcell t20, nokia c7, nokia 500, nokia 600, nokia 700, nokia 701 ve nokia n9 cihazlarında vardır. Samsung galaxy s2 i9100 modellerinde nfc teknolojisi yoktur. Ancak daha sonra çıkması düşünülen galaxy s2 i9103 modelinde vardır.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kredi kartı niyetine, akbil niyetine kullanmanı sağlar. büyük dosyaları çabucak iki telefon arasında göndermeni, tek dokunuşla müzikleri aktarmanı sağlar. huawei turkcell t20, nokia c7, nokia 500, nokia 600, nokia 700, nokia 701 ve nokia n9 cihazlarında vardır. Samsung galaxy s2 i9100 modellerinde nfc teknolojisi yoktur. Ancak daha sonra çıkması düşünülen galaxy s2 i9103 modelinde vardır.
n9 çıktımı la

----------Eklendi @ 19:41:21 ---------- Yazıldı @ 19:40:00 ----------

kontrol ettim benim nexus s imde varmış ing ve europe bank ı yükledim

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ama sıtede ve modelde yazıyor oldugu nasıl yok nfc anlamadım sonucta gs2 opsıyonel olması gerekmıyor mu _?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nexus s i tavsiye ederim samsung gs2 gibi

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
arabada lexus desen tmm derim. ama nexus'a hayır ben memnunum gs2 den n8 satıp bunu aldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt