Galaxy s2 modern combat 4 kasma problemi

    Konu Sahibi
Galaxy s2 modern combat 4 kasma problemi
Merhaba arkadaslar. S2 yi kastiran oyun yok piyasada diye dusunurken telefona mc4 u yukleyince baktim ki cok kasiyor. 3 farkli sd dosyasi denedim en sonunda en az kasanini buldum ancak hala bariz kasiyor. Fps meter ile olctum 17-20 arasi seyrederken 30-40 oluyor. Bi daha dusup bi daha artiyor. Gpu yu 400 mhz ye overclock ediyorum hicbir fark olmuyor. Su an leaked 4.1.2 deyim ve siyah kernel 6 yuklu. 400 mhz mali400 nasil kasabilir hala anlamis degilim. Fikirlerinizi bekliyorum.
 
Telefonu formatla bide öyle dene. Bende ufacik bi kasilma takilma donma yok.
 
    Konu Sahibi
Sirf bu yuzden 4.0.4 e geri dondum. Chainfire 3d ile denedim olmadi. Yazilimsal sorun oldugumi zannetmiyorum ancak neden kastigi hakkinda en ufak bir fikrim yok.
Not: Oyun bazen hic ama hic kasmiyor fps 50 civari oluyor vr gayet akici ancak bazen 17-25 arasi seyrediyor ve oyun oynanmaz oluyor. Bu araa forumda bulunan oyunu indirdim ve yorumlarda kasma ile ilgili birsey yazmamis kimse.

- - - Eklendi - - -

Multiplayer denedim, genel olarak bayağı akıcıydı ancak yinede ara sıra rahatsız edici kasmalar oluyor 1-2 dakika boyunca. Oyun cra cklı olduğu için midir bu sorun anlamadım.
 
Dostum benim Galaxy S Plus'da kasıyordu saçma olabilir ama Wi-Fi'yi açarak oyna internetli oynayınca kasma olmuyor. Bu arada internetli dediğim multiplayer değil single playerde kasmaz. Yardımcı olduysam ne mutlu bana