Galaxy s2 modern combat 4 kasma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 modern combat 4 kasma problemi
Merhaba arkadaslar. S2 yi kastiran oyun yok piyasada diye dusunurken telefona mc4 u yukleyince baktim ki cok kasiyor. 3 farkli sd dosyasi denedim en sonunda en az kasanini buldum ancak hala bariz kasiyor. Fps meter ile olctum 17-20 arasi seyrederken 30-40 oluyor. Bi daha dusup bi daha artiyor. Gpu yu 400 mhz ye overclock ediyorum hicbir fark olmuyor. Su an leaked 4.1.2 deyim ve siyah kernel 6 yuklu. 400 mhz mali400 nasil kasabilir hala anlamis degilim. Fikirlerinizi bekliyorum.
 


paşa06.40

paşa06.40

Üye
Telefonu formatla bide öyle dene. Bende ufacik bi kasilma takilma donma yok.
 
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Sirf bu yuzden 4.0.4 e geri dondum. Chainfire 3d ile denedim olmadi. Yazilimsal sorun oldugumi zannetmiyorum ancak neden kastigi hakkinda en ufak bir fikrim yok.
Not: Oyun bazen hic ama hic kasmiyor fps 50 civari oluyor vr gayet akici ancak bazen 17-25 arasi seyrediyor ve oyun oynanmaz oluyor. Bu araa forumda bulunan oyunu indirdim ve yorumlarda kasma ile ilgili birsey yazmamis kimse.

- - - Eklendi - - -

Multiplayer denedim, genel olarak bayağı akıcıydı ancak yinede ara sıra rahatsız edici kasmalar oluyor 1-2 dakika boyunca. Oyun cra cklı olduğu için midir bu sorun anlamadım.
 

Galaxy S Plus

Üye
Dostum benim Galaxy S Plus'da kasıyordu saçma olabilir ama Wi-Fi'yi açarak oyna internetli oynayınca kasma olmuyor. Bu arada internetli dediğim multiplayer değil single playerde kasmaz. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
 


Üst Alt