Galaxy S2 Mi Htc One X Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bence One X iyi fark attı abim S3 e hak ediyor saf dışı olmayı

En iyi 3 diyelim de 4. telefon hangisi acaba

Asıl en iyi tartışması son çeyrekte başlayacak.Wp8'li Nokia'lar HTC'ler, Galaxy Note 2, HTC'nin, Sony'nin Android'li modelleri, Tizenli HTC, Samsung, Iphone 5 of of bunlardan hangisini seçeceğim

Tepkiler: MasteLaa

Note 2 yi çok merak ediyorum cidden keşke ekran 5 inçte bıraksalar daha çok tercih edilir gibime geliyor

Ne kadar büyük o kadar iyi bir ara telefon yerine tablet alıp onu kullanmayı düşünmüştüm büyüklük sorun değil benim için hatta daha iyi

1800 tl HTC One X 'e verceğime 1400 tl Galaxy s2'ye veririm ..

One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum

Sende haklısın ihtiyaçları karşılıyorsa gio da makbuldür

- - - Eklendi - - -

İz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:
One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum

One X in arkası plastik değil polikarbonat. Fazla büyük değil herkes için bu senin kişisel yorumun bence ideal boyutta. Arkası çöküyor derken neyi kastettin anlamadım ama kullanmadan yorum yapmazsan konuyu açan için iyi olur.

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:
s3 ve One X in arkası polikarbonat kardeşim yani kırsan bile rengi atmaz Bu arada çöküyor derken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...