DreaMagiC
Üye
En iyi ikiden biri 4s
En iyi ikiden biri 4s
Hşşt galaxy SIII kullananlar civarda
Bence One X iyi fark attı abim S3 e hak ediyor saf dışı olmayı
Işte bu güzeldiS3 safdışı
En iyi 3 diyelim de 4. telefon hangisi acaba
Hşşt galaxy SIII kullananlar civarda
Bence One X iyi fark attı abim S3 e hak ediyor saf dışı olmayı
En iyi 3 diyelim de 4. telefon hangisi acaba
Adı hangisi havalı geliyorsa onu al
Asıl en iyi tartışması son çeyrekte başlayacak.Wp8'li Nokia'lar HTC'ler, Galaxy Note 2, HTC'nin, Sony'nin Android'li modelleri, Tizenli HTC, Samsung, Iphone 5 of of bunlardan hangisini seçeceğim
Adı hangisi havalı geliyorsa onu al
Note 2 yi çok merak ediyorum cidden keşke ekran 5 inçte bıraksalar daha çok tercih edilir gibime geliyor
Çok mantıklıseçimimi yapmamda Tizen ve Wp8 etkili olacak eğer bunlardan birini beğenirsem bunları olmadı direk Note 2
Note 2 yi çok merak ediyorum cidden keşke ekran 5 inçte bıraksalar daha çok tercih edilir gibime geliyor
1800 tl HTC One X 'e verceğime 1400 tl Galaxy s2'ye veririm ..
1800 tl HTC One X 'e verceğime 1400 tl Galaxy s2'ye veririm ..
Ben de çok severim de insanlar sevmiyor bu açıdan dedim
Ne kadar büyük o kadar iyibir ara telefon yerine tablet alıp onu kullanmayı düşünmüştüm büyüklük sorun değil benim için hatta daha iyi
Ben de çok severim de insanlar sevmiyor bu açıdan dedim
Sonuç olarak bu One X'in daha iyi olduğunu değiştirmiyor
İz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum
s3 ve One X in arkası polikarbonat kardeşim yani kırsan bile rengi atmazİz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum
İz[Mir]Kan;4969975' Alıntı:Basınca inip kalkiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?