Galaxy s2 kamerada toz var yardim lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 kamerada toz var yardim lazim
Bu telefonun kamerasi ile yasamadigim sorun kalmayacak yakinda. Aldigimda kamerada beyaz artik bir parca vardi. Garantiye yolladim parcayi aldilar fakat 8 gun surdu islem. Simdide toz kacti. Garantiye yollamak istemiyorum. Rom falan attim sayac artti. Jig le falan ugrasamam. Kisaca buyuk bir sorun olmadan telefonu garantiye vermeyecegim. Bu tozu kendim cok titiz bir sekilde alsam geride hic iz birakmasam garanti actigimi anlar mi. Daha onceki garanti isleminde acildigi icin benim actigimi anlasalar bile bir keresinde garanti acmisti diye kendimi savunurum. Yorumlari bekliyorum.

rumuzozi

Üye
galaxy s2 nin söküm videosunu youtubedan izleyip kamera camını dikkatli şelilde gözlük camı beziyle yada toz bırakmayan bir bezle temizleyin. Eliniz bu işlere yatkınsa garantisi bozulmaz. internetten " disassemble galaxy s2 " diye aratabilirsiniz. ufak yıldız tornavida gerekli...

FeC!

FeC!

Üye
İyi de o donanımsal bir sorun romuna falan bakmazlar bence. Yani ben olsam bakmam. Ama ben servis degilim. Onlar bakabilir.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Ok ben kendim temizleyecegim. Eger yolum garantiye duser ise ve acilmis bu tel derlerse daha once teknik servisin actigini soyler ve teknik servis rapor kagitlarini gosteririm.

TheMadness

TheMadness

Üye
Hocam triangle away kurup sifirlasaydiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...