Telefon Tavsiyesi Galaxy S2 ile Note arasında ne gibi farklar var?

Sponsorlu Bağlantılar

ketek21

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 ile Note arasında ne gibi farklar var?
selam arkdaşlar abiler galaxy s2 ile note arasında ekran büyüklüğü çözünürlük bide işlemci hızı hariç ne fark vardır mesela note da nfc (yakın alan iletişimi) varmı hani şu kredi kartlarını yüklüyoz ya varmı o bide flaş player desteği varmı? HERKEZE TEŞEKKÜRLER...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
paran yetiyosa note al ben inceledim ingilterede ve lotu66 adlı bi arkadaş almış memnun ve note her konuda s2 den üstün

LOTU_6666

Üye
selam arkadaslar. Kesinlikle note. Spen her seye deyer

muscler

muscler

Üye
note'un işlemcisi 1.4 dual core cortex arm 9 ve ekranı 800 x 1280 5.3 amoled. farkları bu . yani baya hd bi ekranı hızlı bi işlemci ve güçlü bir bataryası var note daha üstün

viranufuk

viranufuk

Üye
abi öyle de o da çok büyük belki daha hızlı görüntü kalitesi daha iyi ama 5 inç çok büyük bi tel için gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ama senbilirsin 6 aylık s2 kullanıyorum gayet memnunum

franzliszt

franzliszt

Üye
ben incelerken moskovada takıldı mvideoda inceledim sayfa geçişlerinde bildiğiniz takıldı bana denk geldi heralde. . s2 tercihimdir fazla büyük note

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Galaxy S II cep telefonu,Galaxy Note tablettir.Karşılaştırma yapmak mantıksızdır.Ayrıca NFC özelliği yok ikisindede.

oozann23

Üye
her ikiside cep telefonudur karşılaştırmakta gayet mantıklıdır insanlar alırken karar vermek istiyorlar. büyüklük olarak emsali yok evet ama şunu belirteyim ben tek elimle mesaj yazıp nette dolaşabiliyorum cebime de çok güzel sığıyor. takılma konusunda ben bir takılma yaşamadım zaman ne gösterir bilemem ama s2 tüm ana sayfaları bi arada göstermede( 7 paneli gösterip birini seçtiğimiz ekrana geçişte) daha başarılı note orada biraz takılıyor gibi ama tek bir dokunmamla flaşlı siteleri bile takılmadan kaydırabiliyor

• Beğen
Tepkiler: cortex47

mahmutdeniz

Üye
anladığmı kadarıyla hep rivayet üzerine anlatılmış. kullanıyorum. o nedenle merak edene anlatiim.
telefondur. tablet değildir. ama tablet özellikleri de var.
ister klavye ister el yazısı (kalemi var) ister sesle yazıyorsun, arıyorsun, sms, e-posta'yı sen söylüyorsun o yazıyor. kullanımı acayip kolay.
ekran büyük, ekran kalitesi dehşet.
bence en önemli özelliği ise bunu alınca bilgisayara ihtiyacın kalmıyor. çünkü içinde ofis programları da var (word, exel, poverpoin vs.)
iphone'daki siri denilen şeyi çok daha önceden ve güzel yapmışlar.
vs vs
abicim, beğenmeyen almasın.
ama telefonda yeni bir çığır açmış samsung.
resmen bilgisayar ihtiyacını ortadan kaldırıyor.
işadamları değli, tam tersine öğrenci ve gençlere hitap edecek bişii. en azından bende öyle oldu.
artık bilgisayarla işim kalmadı. daha ne diyiim?
teknik özellikler vs vs iphone 4s dahil hiç bir telefonla kıyaslanmayacak kadar açık ara önde.
ama defter taşımaya bile ihtiyaç bırakmıyor işte, daha ne diim bilmem.
galaxy tab kullanıyordum, onu aldığıma bile pişmanım bunu alınca. bunun dışında ne telefona, ne bilgisayara ne ofis yazılımlarına ne de kağıt kaleme filan ihtiyacım var.
anlayan anlamıştır. hepsi bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: oozann23
woldemor

woldemor

Üye
anladığmı kadarıyla hep rivayet üzerine anlatılmış. kullanıyorum. o nedenle merak edene anlatiim.
telefondur. tablet değildir. ama tablet özellikleri de var.
ister klavye ister el yazısı (kalemi var) ister sesle yazıyorsun, arıyorsun, sms, e-posta'yı sen söylüyorsun o yazıyor. kullanımı acayip kolay.
ekran büyük, ekran kalitesi dehşet.
bence en önemli özelliği ise bunu alınca bilgisayara ihtiyacın kalmıyor. çünkü içinde ofis programları da var (word, exel, poverpoin vs.)
iphone'daki siri denilen şeyi çok daha önceden ve güzel yapmışlar.
vs vs
abicim, beğenmeyen almasın.
ama telefonda yeni bir çığır açmış samsung.
resmen bilgisayar ihtiyacını ortadan kaldırıyor.
işadamları değli, tam tersine öğrenci ve gençlere hitap edecek bişii. en azından bende öyle oldu.
artık bilgisayarla işim kalmadı. daha ne diyiim?
teknik özellikler vs vs iphone 4s dahil hiç bir telefonla kıyaslanmayacak kadar açık ara önde.
ama defter taşımaya bile ihtiyaç bırakmıyor işte, daha ne diim bilmem.
galaxy tab kullanıyordum, onu aldığıma bile pişmanım bunu alınca. bunun dışında ne telefona, ne bilgisayara ne ofis yazılımlarına ne de kağıt kaleme filan ihtiyacım var.
anlayan anlamıştır. hepsi bu kadar.

Fiyatı ne kadar ?

y n s c n

y n s c n

Üye
Teknosada var 2 cihazda aradaki büyük farkı gidip görebilirsin :)

erhan_gurgen

Üye
merhabalar bende note almak istiyorum fakat s2 de ki uygulamaların navigasyon programlarının note'nin ekranı büyük olduğu için uymadığını öğrendim.note daki uygulamalar nav programları ne durumdadır s2 kadar olmasada ona yaklaştımı program uygulama nav vs sıkıntı olurmu.

atoubo

atoubo

Üye
uzun zamandır NOTE kullanıyorum süper imkanım wardı iphone 4 s de alabiliridm ama bi çılgınlık yapıp arkadaşlımla beraber NOTE aldık ben beyaz o siyah aldı. Gayet süper s2 den bin kat daha güzel eline aldığın zaman değişik bi his veriyo insana iş yerinde görenler 'uzay mekiği mi aldın' gibi tepkiler werdi. İmkanın warsa NOTE al keyfine bak

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ForeverAlone";4073682][COLOR="Red' Alıntı:
Galaxy S II cep telefonu,Galaxy Note tablettir.Karşılaştırma yapmak mantıksızdır.Ayrıca NFC özelliği yok ikisindede.

SII'de NFC var. Ama bütün modellerinde değil, sadece bazı bölgelerdeki modellerde :oke:
[/COLOR]

osman-tugra

Üye
arkadaslar bende not var gayet hizli ve ii ayrica flas destegi var ki bu her telde yok

franzliszt

franzliszt

Üye
bence s3 al artık hazır çıkıcak 29 mayısda :)

avcitalip

avcitalip

Üye
abi ben 1.115 TL ye note buldum ithal cihazmış Türkiye'de garantisi yokmuş ama cihaz kayıtlıymış sizce almaya değer mi ?

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
1500 Tl ben satıyorum.
1 haftalık tel. sıkıntı yok herşey orjinal pasaport kayıtlı uluslar arası garanti belgesi kemalkelesoglu @ hot dan ulaşabilirsin.. lazımsa

Üst Alt