Galaxy S2 I9100 AnTuTu Benchmark sonucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crysisci

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 I9100 AnTuTu Benchmark sonucu
Öncelikle merhaba 4.1.2 sürümünü kurdum BESTS2ROM Adlı bir rom AnTuTu Benchmark sonucum 7932 geldi fazlasıyla düşük telefon 2 yıllık sayılır 2010'un 6. ayında almıştım.Sizce düşük mü yoksa ben mi abartıyorum hiç bir kasma yok rahat güzel oynuyorum bütün oyunları GTA 3 Gangstar Rio NFS Most Wanted v.b Birde telefonun fotoğraf kalitesi ve video kalitesinde çok büyük düşüş yaşadım ne yapmalıyım 2.3.6 sürümündeykende böyleydi.1 kaç kez kılıflı düşürdüm kılıfında çatlaklar oluştu yardımcı olursanız sevinirim kamera çok karıncalı ve uzunlamasına gösteriyor çok yakın gösteriyor.

Türe

Türe

Üye
Benchmarklar herşeyi kesin çizgilerle gösteren testler değil. Cihazınızdan memnunsanız benchmark sonucunu unutun.

• Beğen
Tepkiler: crysisci

crysisci

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

hunter41

hunter41

Üye
Xperia neo v ile 4500 alıyorum sen s2 ile 10 bin civarı puan alman gerekli düşük almışsın antutudan kamera problemi ise düşürdüğün için olabilir kameranın mercek oynamış olabilir

custave

custave

Üye
bende BESTS2ROM da 10947 ye cikmisti

ibrahimoh

Üye
Oyunlardan istediğin performansı alıyorsan antutu benchmarkı takma bence. Kamera içinde eğer garanti devam ediyorsa garantiye gönder etmiyorsa eğer güvenilir bi servise yolla onlar çözerler durumu

crysisci

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Rom'dan kaynaklı olabilir belki antutu sonucu benim bellekler dolu ordan puan kırmıştır onada bakıyorya telefon hafızasına falan yanlış mı biliyorum yoksa?

m.e.m.o.61

Üye
Öncelikle merhaba 4.1.2 sürümünü kurdum BESTS2ROM Adlı bir rom AnTuTu Benchmark sonucum 7932 geldi fazlasıyla düşük telefon 2 yıllık sayılır 2010'un 6. ayında almıştım.Sizce düşük mü yoksa ben mi abartıyorum hiç bir kasma yok rahat güzel oynuyorum bütün oyunları GTA 3 Gangstar Rio NFS Most Wanted v.b Birde telefonun fotoğraf kalitesi ve video kalitesinde çok büyük düşüş yaşadım ne yapmalıyım 2.3.6 sürümündeykende böyleydi.1 kaç kez kılıflı düşürdüm kılıfında çatlaklar oluştu yardımcı olursanız sevinirim kamera çok karıncalı ve uzunlamasına gösteriyor çok yakın gösteriyor.

Ben omega v20 rom yükledim antutu benchmark ile test ettim 9963 çıktı . Lion rom yükledim antutu benchmark ile 10136 cikti . Tavsiyem romunu değiştir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt