Dampierre
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaslar gun gecmiyor ki bu telefondan biraz daha sogumayayim. Fruit ninja oynayamiyorum bu telefonun mal dokunmatigi yuzunden. hizli hareketlerin %90 ini algilamiyor. kesik kesik oluyor. ne kombo ne birsey yapabiliyorum. c6-01 ile yan yana koydum ve denedim. c6 bir hareket bile kacirmadi. ne yaptiysam bu lanet s2 yarisini algilamiyor. aldigimdan beri bu sorunu yasiyorum. sorun oyunda degil. telefonda. adim gibi eminim. baska oyunlar ve duz dokunuslardada hissediyorum. sizdede varmi boyle birsey. artik garantiye verip yenisini isteyecegum biktim. iade alsalar en iyisi olacak ama imkansiz.
- - - Eklendi - - -
mesela nar gelince ne kadar hizli yaparsam yapim 7-8 puan geliyor. c6 da 45 falan
.
tum romlarda var bu sorun. valla once kullandigim n8 i ozledim ya. ne sanssiz adam ciktim ben. zaten su an s2 den yaziyorum harf atlayip duruyor kıt telefon. birde tr klavye yok iyice sinirlendiriyor beni.
orjinal romdada ayni sorun var. denedim yani. bi samsung alalim dedik bu kadar sorun cikacagi aklimin ucundan bile gecmemisti.
garantiye cooook uzun bir sikayet mektubu yazacagim. telefondaki en kucuk sorunu bile abartarak yazacagim. birde degisin degisim diye bagiracagim. degistirmezlerse yada sorunlarim cozulmezse hukuki yollara basvururum artik. su an telefonu garantiye vermek gibi bir luksum yok. o yuzden 28 agustosta verecegim. yardimci olan herkese tesekkrler.
Geçmiş olsun .Bende Htc'den böyle soğumuştum 3 günde ekran tozla dolmuştu para iadesini aldım 20 günde gittim S2 aldım.Şimdilik sorun yok şükür.Sıkma canını düzelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?