Galaxy S2 Hızlı ve Küçük Parmak Hareketlerini Algılamıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Hızlı ve Küçük Parmak Hareketlerini Algılamıyor!
Merhaba arkadaslar gun gecmiyor ki bu telefondan biraz daha sogumayayim. Fruit ninja oynayamiyorum bu telefonun mal dokunmatigi yuzunden. hizli hareketlerin %90 ini algilamiyor. kesik kesik oluyor. ne kombo ne birsey yapabiliyorum. c6-01 ile yan yana koydum ve denedim. c6 bir hareket bile kacirmadi. ne yaptiysam bu lanet s2 yarisini algilamiyor. aldigimdan beri bu sorunu yasiyorum. sorun oyunda degil. telefonda. adim gibi eminim. baska oyunlar ve duz dokunuslardada hissediyorum. sizdede varmi boyle birsey. artik garantiye verip yenisini isteyecegum biktim. iade alsalar en iyisi olacak ama imkansiz.

- - - Eklendi - - -

mesela nar gelince ne kadar hizli yaparsam yapim 7-8 puan geliyor. c6 da 45 falan
.

ekorotti

ekorotti

Üye
Bende yok boyle bir sorun, garantiniz devam ediyorsa yollayin derim.

TheMadness

TheMadness

Üye
adam bi s2 aldı başına gelmeyen kalmadı :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaslar gun gecmiyor ki bu telefondan biraz daha sogumayayim. Fruit ninja oynayamiyorum bu telefonun mal dokunmatigi yuzunden. hizli hareketlerin %90 ini algilamiyor. kesik kesik oluyor. ne kombo ne birsey yapabiliyorum. c6-01 ile yan yana koydum ve denedim. c6 bir hareket bile kacirmadi. ne yaptiysam bu lanet s2 yarisini algilamiyor. aldigimdan beri bu sorunu yasiyorum. sorun oyunda degil. telefonda. adim gibi eminim. baska oyunlar ve duz dokunuslardada hissediyorum. sizdede varmi boyle birsey. artik garantiye verip yenisini isteyecegum biktim. iade alsalar en iyisi olacak ama imkansiz.

- - - Eklendi - - -

mesela nar gelince ne kadar hizli yaparsam yapim 7-8 puan geliyor. c6 da 45 falan
.

Arkadaşım bir yanlışlık olabilir.Şahsi fikrim tabi hangi romu kullanıyorusun.Ben bu oyunu yükleyip denedim sorun olmadı.

KayraBey

KayraBey

Üye
Custom rom kullanıyorsanız çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadasimda kullanıyor hiçbir sorun yok

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
tum romlarda var bu sorun. valla once kullandigim n8 i ozledim ya. ne sanssiz adam ciktim ben. zaten su an s2 den yaziyorum harf atlayip duruyor kıt telefon. birde tr klavye yok iyice sinirlendiriyor beni.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
tum romlarda var bu sorun. valla once kullandigim n8 i ozledim ya. ne sanssiz adam ciktim ben. zaten su an s2 den yaziyorum harf atlayip duruyor kıt telefon. birde tr klavye yok iyice sinirlendiriyor beni.

Rom olarak ne kullandığını bilmiyorum ama bence telefonu sıfırlayıp stock bir romla denemeni tavsiye ederim.Tr klavye uygulama desteği ile halledebilirsin swiftkey örneğin tüm diller mevcut.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bencede orijinal rom yükle sorun kalmaz

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
orjinal romdada ayni sorun var. denedim yani. bi samsung alalim dedik bu kadar sorun cikacagi aklimin ucundan bile gecmemisti.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
orjinal romdada ayni sorun var. denedim yani. bi samsung alalim dedik bu kadar sorun cikacagi aklimin ucundan bile gecmemisti.

Enteresan garantiden servise göster ozaman kardeş.Ama unutmamak gerekir elektronik birazda şans işi.Hepimizin başına geliyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
garantiye cooook uzun bir sikayet mektubu yazacagim. telefondaki en kucuk sorunu bile abartarak yazacagim. birde degisin degisim diye bagiracagim. degistirmezlerse yada sorunlarim cozulmezse hukuki yollara basvururum artik. su an telefonu garantiye vermek gibi bir luksum yok. o yuzden 28 agustosta verecegim. yardimci olan herkese tesekkrler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
garantiye cooook uzun bir sikayet mektubu yazacagim. telefondaki en kucuk sorunu bile abartarak yazacagim. birde degisin degisim diye bagiracagim. degistirmezlerse yada sorunlarim cozulmezse hukuki yollara basvururum artik. su an telefonu garantiye vermek gibi bir luksum yok. o yuzden 28 agustosta verecegim. yardimci olan herkese tesekkrler.

Geçmiş olsun .Bende Htc'den böyle soğumuştum 3 günde ekran tozla dolmuştu para iadesini aldım 20 günde gittim S2 aldım.Şimdilik sorun yok şükür.Sıkma canını düzelir inşallah.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun .Bende Htc'den böyle soğumuştum 3 günde ekran tozla dolmuştu para iadesini aldım 20 günde gittim S2 aldım.Şimdilik sorun yok şükür.Sıkma canını düzelir inşallah.

sagol. umarim degisim yaparlar. 28 agustosta bir yollayayim telefonu surec hakkinda bilgi veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...