Teşekkür ederim dostumHayırlı olsun ayrıca![]()

iphone 4'ü ihtiyaçlar yüzünden sattım ayrıca iphone 4 kullandın mı sen hiç?bluetooth kısıtlı bir çok özellik kısıtlı cydia gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyosun tamam iphone 4 süperdi fakat android bundan sonra ben hackle uğraşamam googleye de yazsan çıkmıyo kolay kolay uygulamalaro zaman tek tek sor link verip bir sürü konu aç bu bu telefonda çalışıyor mu diye gereksiz konu açmaktansa kendin telefona yükleyip denemen daha mantıklı sonrada tek bir konu açıp şu modelde çalışan oyunlar yada uygulamalar diye faydalı olursun zaten googleye yazsan telefon modelini ve oyunsa oyun programsa program diye bide sonuna maxicep ekle birsürü konu çıkıyor forumumuzla ilgili. iphone 4 ü satıp bu cihazı alman kötü olmuş iphone için bir dünya uygulama var hemde iphone jailbreak yapınca installous sayesinde tek dokunuşla yüzlerce oyun ve uygulama telefonuna yükleniyordu ios un yanında android insanı kanser eder
ben iphone 4 kullandım ayrıca hala aynı işletim sistemli ipad kullanıyorum ayrıca androidli sony ericsson xperia arc kullanıyorum bence ios androidden daha üstün bir işletim sistemi bluetooth kısıtlamalarıda programlar sayesinde kaldırılabiliyor cydia saçma mı sen androide rom atma saçmalığından korun bence dikkat et rom atarken telin ime nosu falan silinmesin daha telefonu ilk günden anakart değişimine götürme samsung kadar dandik bir telefon görmedim üç tuş yapıp rom atarken rom çöküyor nokia ve iphone gibi cihazlarda böyle bir sorun yok dikkat et madem googleye yazınca çıkıyor ne diye konu açtıniphone 4'ü ihtiyaçlar yüzünden sattım ayrıca iphone 4 kullandın mı sen hiç?bluetooth kısıtlı bir çok özellik kısıtlı cydia gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyosun tamam iphone 4 süperdi fakat android bundan sonra ben hackle uğraşamam googleye de yazsan çıkmıyo kolay kolay uygulamalar
çıkmıyo yazıyom gerizekalı herkesin zevki farklı