Galaxy S2 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Hakkında
Arkadaşlar sipariş verdim yarın gelecek inşallah öncelikle telefonu ilk aldığımda ne yapmalıyım ve telefona uyumlu oyunları,programları nerden bulabilirim?Oyun açısından galaxy s2 nasıl bi telefon?Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar :)

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum sen denedin mi hepsi çalışıyo mu?

muscler

muscler

Üye
hepside takır takır çalışıyor denedim . şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Shadowyblack
XER01

XER01

Üye
Birde emniyet kemeri sipariş edin bence, telefon çok hızlı :ehe

• Beğen
Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Eyw çok yardımcı oldun dostum çok tşkrler...

XER01

XER01

Üye
Hayırlı olsun ayrıca :)

• Beğen
birmot

birmot

Üye
Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Dostum hava atmak için yazmıyorum o verdiğin bölümlerin hepsi s2yi destekliyor mu?Hava atmak için alsaydım bende iphone 4 vardı boş boş konuşup tartışma çıkartma lütfen

birmot

birmot

Üye
o zaman tek tek sor link verip bir sürü konu aç bu bu telefonda çalışıyor mu diye gereksiz konu açmaktansa kendin telefona yükleyip denemen daha mantıklı sonrada tek bir konu açıp şu modelde çalışan oyunlar yada uygulamalar diye faydalı olursun zaten googleye yazsan telefon modelini ve oyunsa oyun programsa program diye bide sonuna maxicep ekle birsürü konu çıkıyor forumumuzla ilgili. iphone 4 ü satıp bu cihazı alman kötü olmuş iphone için bir dünya uygulama var hemde iphone jailbreak yapınca installous sayesinde tek dokunuşla yüzlerce oyun ve uygulama telefonuna yükleniyordu ios un yanında android insanı kanser eder

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tek tek sor link verip bir sürü konu aç bu bu telefonda çalışıyor mu diye gereksiz konu açmaktansa kendin telefona yükleyip denemen daha mantıklı sonrada tek bir konu açıp şu modelde çalışan oyunlar yada uygulamalar diye faydalı olursun zaten googleye yazsan telefon modelini ve oyunsa oyun programsa program diye bide sonuna maxicep ekle birsürü konu çıkıyor forumumuzla ilgili. iphone 4 ü satıp bu cihazı alman kötü olmuş iphone için bir dünya uygulama var hemde iphone jailbreak yapınca installous sayesinde tek dokunuşla yüzlerce oyun ve uygulama telefonuna yükleniyordu ios un yanında android insanı kanser eder
iphone 4'ü ihtiyaçlar yüzünden sattım ayrıca iphone 4 kullandın mı sen hiç?bluetooth kısıtlı bir çok özellik kısıtlı cydia gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyosun tamam iphone 4 süperdi fakat android bundan sonra ben hackle uğraşamam googleye de yazsan çıkmıyo kolay kolay uygulamalar

birmot

birmot

Üye
iphone 4'ü ihtiyaçlar yüzünden sattım ayrıca iphone 4 kullandın mı sen hiç?bluetooth kısıtlı bir çok özellik kısıtlı cydia gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyosun tamam iphone 4 süperdi fakat android bundan sonra ben hackle uğraşamam googleye de yazsan çıkmıyo kolay kolay uygulamalar
ben iphone 4 kullandım ayrıca hala aynı işletim sistemli ipad kullanıyorum ayrıca androidli sony ericsson xperia arc kullanıyorum bence ios androidden daha üstün bir işletim sistemi bluetooth kısıtlamalarıda programlar sayesinde kaldırılabiliyor cydia saçma mı sen androide rom atma saçmalığından korun bence dikkat et rom atarken telin ime nosu falan silinmesin daha telefonu ilk günden anakart değişimine götürme samsung kadar dandik bir telefon görmedim üç tuş yapıp rom atarken rom çöküyor nokia ve iphone gibi cihazlarda böyle bir sorun yok dikkat et madem googleye yazınca çıkıyor ne diye konu açtın

birmot

birmot

Üye
çıkmıyo yazıyom gerizekalı herkesin zevki farklı

beceremiyince hakaret mi ediyorsun ozaman teknolojiyi kullanma hiç zeka işinede hiç bulaşma googleye galaxy s2 yazıp sonunada games yada apps yada oyunlar veya programları yazmak zor mu insanların ne acayip zevkleri var ya :ah

XER01

XER01

Üye
Arkadaşlar sakin , cep telefonu için boşuna kalp kırılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt