Galaxy S2 Gizli Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Gizli Özellikler
Merhaba arkadaşlar. yeni kullanıcı olarak S2 mi keşfetmeye çalışıyorum. bildiğiniz gizli özellikler varsa bu konu altında paylaşalım ve telefonumuzdan daha iyi şekilde yararlanalım. ilk ben kurcalarken bulduğum bir şeyi paylaşayım.
arama tuşuna basın (mesajlarda da oluyor),listenizde görünen isimlerden birinin üstünde parmağınızı sola doğru kaydırırsanız o kişiye mesaj yollama yeri açılıyor, parmağınızı sağa kaydırırsanız o kişiyi arıyor. belki bilinen birşey ama ben yeni aldığım için telefonu bana ilginç geldi :D
devamını S2 kullanan arkadaşlardan bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: lobi55

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bunlar gizli değil samsung türkiyenin face sayfasında baya bi video paylaştılar bunlarla ilgili videolar vardı yardımcı olabilmek için bulmaya çalışıyorum

Türe

Türe

Üye
ust bara basili tutup saga sola cektiginde ekran parlakligi ayarlanabiliyor. tarayicida geri tusuna basili tutunca yer imleri gecmis gibi araclar geliyor karsimiza.

by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
bunlar gizli değil samsung türkiyenin face sayfasında baya bi video paylaştılar bunlarla ilgili videolar vardı yardımcı olabilmek için bulmaya çalışıyorum
10 küsür yıldır nokai ya kullanıp 4-5 gündür samsungu çözmeye çalıştıgım için bana gizli özellik gibi geliyor :D ama siz gibi deneyimli arkadaslar birşeyler paylaştıkça biz yeni kullanıcılar telefonumuza daha çok hakim oluruz. şimdiden tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yanlış yazmışsın sanırım :)
Sağa doğru kaydırınca arama yapıyor, sola doğru kaydırınca mesaj yollanıyor :)
Fotoğraflarda iki parmağınızı basılı tutup kendinize doğru eğerseniz telefonu yakınlaştırma yapar. Aynı şekil ileriye doğru eğerseniz uzaklaştırma yapar.
Bu tarayıcıda da geçerlidir.
Pinch to zoom değil bu söyliyim.
Ana ekrandaki sayfalar arasındaki geçişi aynı zamanda numaralara basıp sağa sola sürükleyerek de yapabiliyoruz.
Ana ekranda veya uygulamalar menüsünde düzenleme yaparken bir widget veya uygulama üzerine basılı tuttuğunuz zaman cihazı sağa sola yatırarak sayfalar arası geçiş yapabiliyoruz.
Ana ekranda veya uygulamalar menüsünde iken pinch to zoom küçültme hareketini kullanarak tüm sayfaları tek bir ekranda görebiliyoruz.
Bunları düzenleyebiliyoruz.
Bilmiyorum bunlar gizli özellik sayılıyor mu? :)

fnldstntn

Üye
Home tuşu ile geri tuşuna aynı anda bastığınızda ekran görüntüsü alıyor...
Bu galaxy s te işe yarıyor sanırım sizdede işe yarar sizin yazdığınız özellikler bendede çalışıyor...

cargo3230

cargo3230

Üye
bide arkadaşlar s2 de yani hepsinde olur ben s2 kullanıyorum 3d saat widgeti varya hava durumlu olan onun saat kısmına ve dakika kısmına farklı uygulama koyabiliyorsunuz mesela bende saate dokununca saat alarm falan açılıyo dakikaya dokununca task killer açılıyor yada ayarları yada oyunlardan en çok oynadığınızı falan atayabiliyorsunuz onu bildiğin içinde ekrana kısayol koyup kirletmeye falan gerek kalmıyo (gerçi ekranın her yeri dolu ama olsun)
bunun gibi şeyler işi kolaylaştırıyor inş. anlaşılmıştır :ehe

Rich4arD

Rich4arD

Üye
bide arkadaşlar s2 de yani hepsinde olur ben s2 kullanıyorum 3d saat widgeti varya hava durumlu olan onun saat kısmına ve dakika kısmına farklı uygulama koyabiliyorsunuz mesela bende saate dokununca saat alarm falan açılıyo dakikaya dokununca task killer açılıyor yada ayarları yada oyunlardan en çok oynadığınızı falan atayabiliyorsunuz onu bildiğin içinde ekrana kısayol koyup kirletmeye falan gerek kalmıyo (gerçi ekranın her yeri dolu ama olsun)
bunun gibi şeyler işi kolaylaştırıyor inş. anlaşılmıştır :ehe
3D Saat Widgeti hangisi? Hava durumlu olan?

lobi55

lobi55

Üye
bende yeni s2 aldım konuya devam ederseniz sevinirim .)

Matador03

Matador03

Üye
Galaxy S2'de ekran görüntüsü önce menü tuşu ardından güç tuşuna basılı tutarak alınır

enes122

enes122

Üye
ust bara basili tutup saga sola cektiginde ekran parlakligi ayarlanabiliyor. tarayicida geri tusuna basili tutunca yer imleri gecmis gibi araclar geliyor karsimiza.

Allah Allah üst bar ile ekran ışığı kontrolü çok şaşırttı beni bilmiyordum böyle bi özelliği :tşk:

- - - Eklendi - - -

Galaxy S2'de ekran görüntüsü önce menü tuşu ardından güç tuşuna basılı tutarak alınır

Bunuda yeni öğrendim :tşk:

15097

15097

Üye
Hort!! :off: :|

newguard

newguard

Üye
s3 de elini ekranının solundan sağına çekince ss alıyo ama s2 de bilemiyorum

Üst Alt