aydknakn Üye Keş Remzi' Alıntı: Arkdaşlar belki bilmiyonuz ama söyliyim o üstten bir menü indiriyoruz ya onu indirmeden oraya parmağınızı 2,3 saniye koyun sonra sağa sola çekin neler oluyor görün ekran parlaklığını ve aydınlığını ayarlıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... o ace2 dede var +1
Keş Remzi' Alıntı: Arkdaşlar belki bilmiyonuz ama söyliyim o üstten bir menü indiriyoruz ya onu indirmeden oraya parmağınızı 2,3 saniye koyun sonra sağa sola çekin neler oluyor görün ekran parlaklığını ve aydınlığını ayarlıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... o ace2 dede var +1
enescan159 Üye arkadaslar ace 2 kullanicisiyim eskiden bildirim cubugundan parlaklik ayarlaniyordu ama artik ayarlanmiyor ve tarayicidan da parlaklik ayari yapamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
arkadaslar ace 2 kullanicisiyim eskiden bildirim cubugundan parlaklik ayarlaniyordu ama artik ayarlanmiyor ve tarayicidan da parlaklik ayari yapamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Misafir - 675869 aynı sorun bende de var ekranı değiştirdim yeni takılan ekran parlaklığı full olmasına rağmen ışıklı ortamlarda telefonu göremiyorum.
aynı sorun bende de var ekranı değiştirdim yeni takılan ekran parlaklığı full olmasına rağmen ışıklı ortamlarda telefonu göremiyorum.