Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy s2 aramada ses sorunu nasıl düzeltilir
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersinby
Üye
Konu Sahibi
galaxy s2 aramada ses sorunu nasıl düzeltilir
selam arkadaşlar samsung galaxy s2 arama geldiğinde veya ben arama yaptığımda karşı taraf sesini kendi telefonundan birkez daha duyuyor bunun bir çözümü varmı acaba şimdiden teşekkürler
selam arkadaşlar samsung galaxy s2 arama geldiğinde veya ben arama yaptığımda karşı taraf sesini kendi telefonundan birkez daha duyuyor bunun bir çözümü varmı acaba şimdiden teşekkürler
Aynı sorun bendede vardı.öncelikle silikon kılıf varsa çıkarıp deneyin,konuşma esnasında karşıdan gelen ses anında yankı yaptığından bu şekilde oluyor.Bir arkadaşımda Avea hattında aynı sorun varken bende avea hattımla denedim aynısı oldu.Son bir not Custom rom yükleyip deneyebilirsiniz.Şu an 4.1.2 rom kullanmaktayım hat Turkcell hiç sorun yok
ersinby
Üye
Konu Sahibi
rom dan olabilir tel yurtdışından geldi pasaportsuz açtırdım ondan sonra öyle oldu yazılımdan olması lazım tahminimce