Galaxy S2 Android MTP Sürücü Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WoXeD

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Android MTP Sürücü Hakkında.
Arkadaşlar merhaba;

Telefonu bugun aldım,gayet güzel vs.Yanlız pc ye bağladığımda mtp sürücü yüklenemedi diyor ve kies üzerinden cihazı göremiyorum.Önceden galaxy ace kullanıyordum belki sıkıntı ur diye kiesi kaldırdım en güncel sürümünü yeniden kurdum fakat sıkıntı devam ediyor.Bunun çözümü yada sürücüsü varmı arkadaşlar?işletim sistemim w7 64bit...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar merhaba;

Telefonu bugun aldım,gayet güzel vs.Yanlız pc ye bağladığımda mtp sürücü yüklenemedi diyor ve kies üzerinden cihazı göremiyorum.Önceden galaxy ace kullanıyordum belki sıkıntı ur diye kiesi kaldırdım en güncel sürümünü yeniden kurdum fakat sıkıntı devam ediyor.Bunun çözümü yada sürücüsü varmı arkadaşlar?işletim sistemim w7 64bit...

konuyla alakalı değil ama nereden ve ne kadara aldın?

carfeng

carfeng

Üye
Bilmiyorum bende olmuyo bende de bluetooth sorunu var yazılımını sildim bluetoothun açılmıyo:S ama oyun hakkında sıkıntın olmasın lazım olursa 16 tane hd gameloft oyunum var android oyun kısmında var

WoXeD

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kendi fiyatından 1.7bin e 12 taksit samsung bayisinden aldım.telefonun hata ayıklama modunu etkinleştirip bağladım başka bi sürücüler yükledi sonra hata ayıklama modunu kapatıp geri bağladım bu sefer yükledi sürücüyü. şimdi güncelleme yapmaya çalışıyorum kiesten bakalım nolcak...

Oyun olarak şimdilik bişi düşünmüyorum şu yazılımını bi güncelleyim aletin sonra dadanırız oyun kısmına da :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt