Galaxy S2 Android 4.0.3 Dokunmatik Ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

rookieuser

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Android 4.0.3 Dokunmatik Ayarı
Galaxy S2 cihazıma Android 4.0.3 yükledim. Cihazı elimde tutmazken, yani masanın, koltuğun, yatağın üzerine koyduğumda dokunmatiği kitleniyor. Ama elimi telefona temas ettirerek denediğimde dokunmatik çalışıyor. Veya masanın üzerindeyken masaya alttan elimi temas ettirdiğimde yine dokunmatik çalışıyor ama elim temas etmezken çalışmıyor.

Bu Ice Cream Sandwich 4.0.3'ün kendi özelliği gibi geldi bana, bilmiyorum araştırınca bir fikir edinemedim. Ama öyle olmalı, çünkü kusursuz işliyor. Ne amaçla yapıldığını her ne ke kadar çözemesem de...

Bu özelliği kapatmanın bir yolu var mı acaba? Çünkü böyleyken masanın üzerinde duran telefonumla işlem yapmakta zorlanıyorum, düzgün işlem yapabilmek için mutlaka elimde tutmam gerekiyor.

EDIT: Tam anlatamamış olabilirim, vidyoya çekip Youtube'a attım demek istediğim özelliği(!)
Youtube Uzantısı: /watch?v=tezF2m6appU

ka_za

ka_za

Üye
Öyle bi özellik olmamasi lazim hic duymadım çok ilginç

rookieuser

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bi özellik olmamasi lazim hic duymadım çok ilginç

ben çözemedim cidden telefonda nasıl böyle bir sensör var diye. bi'kaç arkadaşa gösterdim, önce inanmadılar, kendileri deneyince inandılar. özellikle masanın altına temas edip aktifleştirince :D

Galaxy S2'sinde 4.0.3 olan varsa açıklığa kavuşturacak yoksa vidyosunu çekip Samsung'a yollayacam :D

edit: vidyosunu da ekledim

ka_za

ka_za

Üye
Başka bir rom atmayı denesene

rookieuser

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir rom atmayı denesene

4.1.2 veya daha üstünü kurmayı deniyorum ama her seferinde kitleniyor açılışta, logodan sonra siyah ekrana düşüp kapanıyor.
İspanya güncellemesini kurdum yine aynı. Rootlamak için anlatılan yöntemleri deniyorum Odin aracılığı ile, yine aynı sonuç. En son bunda kaldım mecburen.

lacinbala77

Üye
Galaxy S2 cihazıma Android 4.0.3 yükledim. Cihazı elimde tutmazken, yani masanın, koltuğun, yatağın üzerine koyduğumda dokunmatiği kitleniyor. Ama elimi telefona temas ettirerek denediğimde dokunmatik çalışıyor. Veya masanın üzerindeyken masaya alttan elimi temas ettirdiğimde yine dokunmatik çalışıyor ama elim temas etmezken çalışmıyor.

Bu Ice Cream Sandwich 4.0.3'ün kendi özelliği gibi geldi bana, bilmiyorum araştırınca bir fikir edinemedim. Ama öyle olmalı, çünkü kusursuz işliyor. Ne amaçla yapıldığını her ne ke kadar çözemesem de...

Bu özelliği kapatmanın bir yolu var mı acaba? Çünkü böyleyken masanın üzerinde duran telefonumla işlem yapmakta zorlanıyorum, düzgün işlem yapabilmek için mutlaka elimde tutmam gerekiyor.

EDIT: Tam anlatamamış olabilirim, vidyoya çekip Youtube'a attım demek istediğim özelliği(!)
Youtube Uzantısı: /watch?v=tezF2m6appU

çözüm bulabildiniz mi?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt