Galaxy S10 Geliştirici Seçenekleri Açma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S10 Geliştirici Seçenekleri Açma
Şuanda ülkemizde resmi olarak satışta olan Galaxy S10 serisi yenilenmiş tasarımı ve üst düzey özellikleri ile heyecan duyulan bir cihaz olmayı başardı. Galaxy S10 her ne kadar birçok kullanıcının ihtiyacını çok rahat bir şekilde karşılayabilecek güce sahip olsa da birçok kullanıcı Android'in geniş dünyasını kullanmak istiyor. Bunun için gerekli olan root desteği ve twrp recovery özelliklerini kullanabilmek için ilk olarak geliştirici seçeneklerini açmanız gerekiyor.

Bende sizlere bu yazıda basit bir şekilde Galaxy S10 geliştirici seçenekleri nasıl açılır ? Kısaca onu göstereceğim. Aşağıda gösterdiğim şekilde S10e, S10 ve S10 Plus modellerinin hepsinde geliştirici seçeneklerini açabilirsiniz. Geliştirici seçeneklerinde yer alan bütün özellikleri üç cihazda da sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken bazı özel ayarlar bulunabiliyor. Bu özel ayarları kurcalamanız pek tavsiye edilmez.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

S10 geliştirici seçenekleri menüsünü açtıktan sonra ayarları kurcalarsanız ve cihazınızda herhangi bir olumsuz değişiklik olursa bu durumdan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. İlk olarak telefonunuzun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girin. Daha sonrasında yazılım bilgisi kısmına girin ve orada yer alan yapı numarası yazısının üzerine 6-7 defa üst üste basın. Bu sayede geliştirici seçenekleri açıldı tarzında bir uyarı göreceksiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu uyarıyı ekranda gördükten sonra tekrar telefonunuzdan ayarlar menüsüne girin. En aşağıya indiğiniz zaman geliştirici seçeneklerinin menüye eklendiğini göreceksiniz. Buradan menüye girebilir ve ayarlara göz atabilirsiniz. Dilerseniz geliştirici seçeneklerini üst kısımda yer alan anahtara basarak geri kapatabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
:tşk::maxicep:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt