Galaxy S Wifi 4 kullanan varmı ? almayı düşünüyorumda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Wifi 4 kullanan varmı ? almayı düşünüyorumda.
S.a arkadaşlar.600tl ye buldum bu telefonu.hız bakımından özellikler bakımından Galaxy S plus la aynı.

Fakat kamera 3mp.

bu fiyata bu telefon sizce ?*

Saygılar...

MBrkA

MBrkA

Üye
[h=2]Galaxy S Wifi 4 bir cep telefonu değildir.IPod'un Samsung modeli diyebiliriz.Yani bir müzik çalar.[/h]

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
wifi 5 e bak derim ve evt arkadaş haklı bu bir media çalar

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
aoww..

Lan!! k.bkmayın yanlış bakmışım.pardon :) ii gidp rezil olmadım oralarda.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
qezma

qezma

Üye
beyler yanılıyorsunuz telekom kımında tanıtıyolar telefon olarak kullanabilirsiniz ve hattınızı takabilirsiiz. telefonu almayı dusunuyorum bende.

umutku84

umutku84

Üye
beyler yanılıyorsunuz telekom kımında tanıtıyolar telefon olarak kullanabilirsiniz ve hattınızı takabilirsiiz. telefonu almayı dusunuyorum bende.
yanılan taraf sensin bence

qezma

qezma

Üye
beyler telefonun yada herneyse videosunu izledim yukarıda gps off var sım kartı takılı olmadıgı için yazıyor ?
bu gun gidip bakıcam .s

----------Eklendi @ 16:08:33 ---------- Yazıldı @ 16:06:13 ----------

buyur

umutku84

umutku84

Üye
aman efenim önden sen buyur:

galaxy wifi 5, wifi 4'ün serisinden EDGE olmayan bir telefon olamaz demi

----------Eklendi @ 19:03:49 ---------- Yazıldı @ 19:01:58 ----------

resimlere bakarsan da video falan görürsün altta arama bölümü göremezsin

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaş telekom kısmı diyosun başka hangi kısımda olabilir

qezma

qezma

Üye
Teşekkurler arkdas anladım bilgilendirdiginiz için sagolun peki 600 lira ve aşağısında benzer telefon varmı samsung'un ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Açıklık getireyim.
Galaxy S Wifi modelleri apple daki ipod gibidir. Telefon özelliğinden başka öteki özelliklerin hepsi mevcuttur.

Samsung GALAXY S WiFi 4.0 aka Galaxy Player 4 is a portable media player running Android 2.2. It has 4" Super Clear LCD display, 3.2MP rear camera, 0.3MP front camera, Wi-Fi, GPS, FM radio, 8GB internal memory and supports up to 32GB microSD memory cards.

Benim çevirim: Samsung Galaxy S wifi 4.0 Galaxy Player 4 olarakta bilinir. Android 2.2 ile çalışan taşınabilir medya oynatıcısıdır. 4" Super Clear LCD ekran, 3.2 mpx arka 0.3 mpx ön kamera, wifi,gps,fm radyo ve 8gb hafıza mevcuttur. 32 gb a kadar yükseltilebilir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Açıklık getireyim.
Galaxy S Wifi modelleri apple daki ipod gibidir. Telefon özelliğinden başka öteki özelliklerin hepsi mevcuttur.

Benim çevirim: Samsung Galaxy S wifi 4.0 Galaxy Player 4 olarakta bilinir. Android 2.2 ile çalışan taşınabilir medya oynatıcısıdır. 4" Super Clear LCD ekran, 3.2 mpx arka 0.3 mpx ön kamera, wifi,gps,fm radyo ve 8gb hafıza mevcuttur. 32 gb a kadar yükseltilebilir.

fiyatı ne kadar fırsat fiyatı verilmiş gerçek fiyatı nedir haziranda alıcam

umutku84

umutku84

Üye
Teşekkurler arkdas anladım bilgilendirdiginiz için sagolun peki 600 lira ve aşağısında benzer telefon varmı samsung'un ?
o özelliklerde olmaz ama gio var ona bakabilirsin

holocaust

Üye
git 700 tl ye galaxy s al daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt