orkun1997
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabiiki imkanların yeterliyse Galaxy S II.N8 kullanıcısı olarak beni bile şaşırttı.
Neden sasirdinki, N8 göründügü kadar iyi bir telefon degil malesef, suan vasati zor geciyor. Sadece Kamerasi iyi, onuda ne kadar kullaniyoruz herkes kendi karar vermesi gerekiyor. Nokia akilli telefonlarda en az iki yil geriden geliyor. Diger üreticiler cift cekirdek cikarirken, nokiannin en iyi modelli 680mhz islemciye sahip. Ben üc ay kadar N8 kullandim ve sonunda sattim. SGS 2 icin önsiparis verdim, piyasaya sürülmesini bekliyorum.
Dogru olmak gerekirse, birak SGS2i Galaxy S bile Nokia N8´den üstün, hemde acik ara.
P.S. Simdiye kadar Nokia disinda hic bir telefon kullanmadim, ama ise duygusal yaklasmayinca anladimki Nokia su an ciddiye alinacak hic bir model süremiyor piyasaya.
Arkadaşlar merhaba benim sorum başlıktaki iki telefonla ilgili. Bir ay sonra yeni bir telefon alacağım ve bu büyük ihtimalle Galaxy S olacak.Ancak internette Galaxy S 2 çok övülüyor.Bugün GS yi denedim ve çok beğendim bana gereken her şeyi karşılıyor hatta daha fazlasını karşılıyor. Ancak çok kararsız kaldım sizce GS alıp kullanmalımıyım yoksa GS2 yi mi bekleyeyim lütfen yardım edin
GS2yi bekle
eğer beklerim dersen s2 al derim bende s2 yi bekliyorum çünkü..
s2 nin s den farkları;
*süper amoled plus ekran
*usb bağlıyabiliyorsun telefona
*8mp ve led flash
*1080 hd video kaydı
*ekran daha büyük ve batarya daha güçlü
*1.2 ghz çift çekirdek
super amoled plus fakat samoledden daha parlak degil gsmarena test etmis bariz belli,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?