Galaxy S veya Galaxy S 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy S veya Galaxy S 2
Arkadaşlar merhaba benim sorum başlıktaki iki telefonla ilgili. Bir ay sonra yeni bir telefon alacağım ve bu büyük ihtimalle Galaxy S olacak.Ancak internette Galaxy S 2 çok övülüyor.Bugün GS yi denedim ve çok beğendim bana gereken her şeyi karşılıyor hatta daha fazlasını karşılıyor. Ancak çok kararsız kaldım sizce GS alıp kullanmalımıyım yoksa GS2 yi mi bekleyeyim lütfen yardım edin

sh0ck

Üye
sgs2 tabiki.. Sabir edip alirim diorsan bekle.

Sunuda unutma, her iuc ayda bir yeni android modeler cikiyor.

Bana kalirsa en ideali dhd. Galaxy s plastik kasa. Arti cift cekrdek olmasi, seni uzaya cikarmaz.. Su anki 1ghz ler bile yeterli, is gorur bence.

Ha ama dersen almisken en hizlisi en iyisi olsun.. O zaman bekle..

----------Eklendi @ 07:54:01 ---------- Yazıldı @ 07:49:22 ----------

ha bide fiyat etiketi ne olur bilemiyorum. En az 1,500 belkiide daha fazla.

calis84

Üye
O maddi gücüne bagli bir sey, sen kendin yazmissin Galaxy S her ihtiyacimi karsiliyor diye. Cok daha fazla para vermenin bir anlami yok ozaman. Galaxy su an piyasanin en yiyi telefonu. Tabiki Galaxy S2 Galaxyden üstün. (cift cekirdek, super amolde + ekrana sahip. ekran daha büyük, telefon daha hafif, batarya daha büyük, kamera 8 Mp ve hd cekiyor...) Ama unutmaki bunlar su an icin kagit üzerinde kaliyor. telefonun illaki baslangicta sorunlari oluyor bunlara katlanirim ve yeterince param var diyorsan onu al.

Dhd mi yoksa Galaxymi konusuna gelince, kessinlike Galaxy. Hemen hemen her konuda Dhd´den üstün bir telefon. Birde takmissiz demir kasaya. O demir kasanin getirdigi ilave yükü düsünmüyoruz ama. Dhd hoparlör ve battarya´dada Galaxy karsisinda zayif kaliyor.
Ama tabiki karar senin...

Tabiiki imkanların yeterliyse Galaxy S II.N8 kullanıcısı olarak beni bile şaşırttı.

GSII için nispeten uzunca bir süre beklemeniz gerekebilir. Dedikleri gibi ilk üretilen ürünlerde problemler olabiliyor. Ve fiyatı da daha yüksek olacak. Yine de siz bilirsiniz tabii

calis84

Üye
Tabiiki imkanların yeterliyse Galaxy S II.N8 kullanıcısı olarak beni bile şaşırttı.

Neden sasirdinki, N8 göründügü kadar iyi bir telefon degil malesef, suan vasati zor geciyor. Sadece Kamerasi iyi, onuda ne kadar kullaniyoruz herkes kendi karar vermesi gerekiyor. Nokia akilli telefonlarda en az iki yil geriden geliyor. Diger üreticiler cift cekirdek cikarirken, nokiannin en iyi modelli 680mhz islemciye sahip. Ben üc ay kadar N8 kullandim ve sonunda sattim. SGS 2 icin önsiparis verdim, piyasaya sürülmesini bekliyorum.
Dogru olmak gerekirse, birak SGS2i Galaxy S bile Nokia N8´den üstün, hemde acik ara.

P.S. Simdiye kadar Nokia disinda hic bir telefon kullanmadim, ama ise duygusal yaklasmayinca anladimki Nokia su an ciddiye alinacak hic bir model süremiyor piyasaya.

Tepkiler: hoss
    Konu Sahibi
Arkadaşlar size bir sorum daha olacak bana uygulama yüklemenin yollarını biraz anlatabilirmisiniz. Applanet,Slide Me bu tarz uygulamaların kullanılışını ve internetten yükleyip telefona atmayı lütfen.Şimdiden teşekkürler

AYNA

Üye
eğer beklerim dersen s2 al derim bende s2 yi bekliyorum çünkü..
s2 nin s den farkları;
*süper amoled plus ekran
*usb bağlıyabiliyorsun telefona
*8mp ve led flash
*1080 hd video kaydı
*ekran daha büyük ve batarya daha güçlü
*1.2 ghz çift çekirdek

galaxy s 2 şahane telefon inşallah fiyatı abartmazlarda alıp kullanırız

hoss

Üye
galaxy s2 beklemeye deger

kardeşim valla bu 3 ay içerisinde tüm telefonları kullandım bende galaxy s2 yi bekliyorum şimdiki telefonlarım bbcurve n8 galaxy s ama inan ki en iyisi galaxy s ve bundan bi üst kademe telefon var htc desire hd her konuda galaxy den yüksek sadece ekranı düşük galaxy o konuda biraz daha üstün ama s2 nin eminim her konuda üstünlüğü var fazla deiştirmem telefon diyorsan sağlam olsun diyorsan htc desire hd al temiz kullanırım diyorsan galaxy s al yok telefonlara merakım var diyorsan s2 yi bekle tüm merakını karşılar ve istediğin herşeyi bulursun..

Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Turkcell'in şirket kampanyasıyla Galaxy S verecekler bu ayın sonuna inşallah. Hepinize iyi günler dilerim

Galaxy s 1200 tl ye düstü. ben bu kadar düsücegini tahmin etmezdim ama galaxy s 2 nin bunda birparmagi var. lakin galaxy s genede alinmaya değerbir telefon bana göre. kim ne derse desin fiyat bu kadar gerilere çekilmisken galaxy s alman bence mantikli ve yerinde olur. galaxy s 2 yeni ciktiginda fiyati 1500 ün asagisinda olmuycaktir

KayraBey

Üye

Nokia devri kapanmıştır.Artık teknolojiyi başka markalardan çalar oldu.Bir başkası yeni bir teknoloji getirene kadar Nokia hiçbir gelişim gösteremiyor.

Herşeyin En Yenisi İyidir. Bekle.

saynars

Üye

GS2yi bekle

mavrick

Üye

super amoled plus fakat samoledden daha parlak degil gsmarena test etmis bariz belli,

sh0ck

Üye
Bu teklonoji tuhaf sey... hic eskimez dedigimiz cihazlar bile eskiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...