Telefon Tavsiyesi Galaxy S ve N8 Arasında Kararsızım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S ve N8 Arasında Kararsızım!!
konuyu sanırım yanlıs yere actım burası silinebilir kusura bakmayın!!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
konu doğru yerde ancak galaxy s e rakip bile çok az sayı da mevcut. yani s diyorum:)

hoss

hoss

Üye
galaxy s tabiki :oke:

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu baya önce acmıstım su an alacagım günü bekliyorum galaxy forever :)

srn.1392

Üye
bence N8 almalısın nokialar daima iyidir gardaş :D:evet::hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence N8 almalısın nokialar daima iyidir gardaş :D:evet::hmmm

Nokialar hâlâ iyi.(kasmayı saymazsak) Ama Nokia'nın çoğu rakibi artık Nokia'dan daha iyi.

----------Eklendi @ 14:24:24 ---------- Yazıldı @ 14:23:05 ----------

Galaxy al derin. 12 mp kamera ile fotoğrafçılık mı yapacaksın? :)

silver021

silver021

Üye
Galaxy s le n8 i karsilastirmak bile cok mantiksiz. tabikide galaxy s. :) donanimiyla ezer geçer 10a katlar n8 i

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
N8 görünüş olarak iyi olabilir ve kamera açısından fakat symbian mesaj yazarken ve multitouchda sorun yaratıyor s de ise androidli olduğu için tek bir sorun yok fakat 2 sinide alma bence s2 derim bekle derim :oke:

Remil_53

Üye
N8 al bence.Hem Galaxy de flaş bile yok.:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N8 görünüş olarak iyi olabilir ve kamera açısından fakat symbian mesaj yazarken ve multitouchda sorun yaratıyor s de ise androidli olduğu için tek bir sorun yok fakat 2 sinide alma bence s2 derim bekle derim :oke:

görünüşü iyi mi?:hmmm bence hayır. c7 daha güzel görünüyor. neyse ben de S2'yi bekliyorum. beraber bekleyebiliriz
.

Lacoste

Lacoste

Üye
Galaxy s mükemmel galaxy s 2 ise mükemmel ötesi aşmış bi cihaz olacak beklemeye değer :D

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
İyi güzelde bekle diyorsunuzda beklemek sorun deil fiyatı 1000 TL üstü olursa o cihaz alınmaz yani!! Ben daha N8i 950TL Galaxyide 1000 liraya buldum 1000 liraya Galaxy S yada N8 alsammı diye düsünüyorum bu bile çok geldi yani Galaxy S2 1000 lira civarı piyasaya cıkarsa beklicem yüksek cıkarsa bosa beklemenin faydası yok :ehe

Starsley

1600 liradan giriş yapar. Galaxy s2 %85

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Galaxy s 1000 tl Nokia N8 1500 tl ve andorid daha iyi ve N8 den kat kat iyi bir tlefon nokia kazık tlefon :)

serkan719

serkan719

Üye
Tabiki Galaxy S

biraz Bekle Galaxy S2 al.

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
Yukarda belirttigim gibi 1000 TL gecerse Galaxy S2 almam çok zor 1000 liraya cıkarsa ona göre beklicem galaxy S2yi!!

.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Keş Remzi

eacikalin

Üye
Galaxy S2 nin 1000TL' ye çıkması imkansız. Onu bekleyince başka bir model çıkıyor. Galaxy S al, pişman olmazsın. Nokia' ya da yaklaşma bence

_ardaa

_ardaa

Üye
Galaxy s 1000 tl Nokia N8 1500 tl ve andorid daha iyi ve N8 den kat kat iyi bir tlefon nokia kazık tlefon :)

nasıl yani telefon çıkalı 6 ay olmuş nerdeyse ve halen fiyatını bilmiyorsun şuan max 1.100 TL'den satılıyor N8, birde n8 ile galaxy s'i karşılaştırmak mantıksız bence
aralarında çok fark var sırf android sistem diye(ki yeni bir işletim sistemi diye çok eksiği var en basitinden donanım hızlandırması yok o yüzden androidli telefonlar en az 1ghz) n8 bırakılıp galaxy s alınmaz, ama galaxy s2 fiyatı uygun olursa hiç düşünmeden s2 derim ben.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bu ikisi arasında galaxy s ama s2 çıktığında kral olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt