Galaxy s Usb driveri kurdum. Ama hala telefonu gormuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s Usb driveri kurdum. Ama hala telefonu gormuyor.
Basliktada dedigim gibi usb driver yukluyorum,telefonu kapatiyorum,downgrade modda aciyorum ama cihaz taninamadi diyor. Aygit yoneticisindende her turlu guncelliyorum en guncel surum mevcut dior ama ismi "unkown device". telefona root yapip ics 4.0.4 yukleyecemde burayi gecsem gerisi cok kolay. Yardimlarinizi bekliyorum...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
onun için kernelde yüklemek gerekmiyormuydu?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
onun için kernelde yüklemek gerekmiyormuydu?

Valla kardes normalfe symbianciydim daha androide geceli 1 gun oldu. telefon galaxy s. kernel falan baya drtayli isler. symbianla 10 yasimdan beri ugrastigim icin onda herseyi yapabiliordum emekli oldum artik :)
gel gelelim su androide. iste bole bi sorun cikti. wallaha biliosaniz team wiever falan hepsi var. su usb isini halledek..

- - - Eklendi - - -

Android bölümünde neden hiçkimse yardım etmiyor ya anlamadım? Symbianda konu açsaydım şimdiye kadar 7-8 kere çözülürdü.... Birisi yardım etsin artık türkcell romu kullanmaktan telefondan soğudum. Bir an önce uygulamaları filan yüklemek istiyorum. Daha ne akdar bekleyeceğim ???

klongs

klongs

Üye
kiese tanıttınmı

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
kiese tanıttınmı

tanıttım şimdi oldu. ama gene bi sorun var. cf root yaptım telefona odinden. Aynı denilen giib yaptım pda'dan tar dosyasını seçtim. Sowngrade modda yaptım. Ama galaxy s yazıo ekranda telefon açılmıyor. Şimdi ne yapacağım?? Orda kaldı telefon ?

klongs

klongs

Üye
teli kapat ses açma home power tuşlarına bas wipe data wipe cache yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt