Galaxy S Plus mu alayım yoksa S 2 nin fiyatının düşmesinimi bekleyeyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Plus mu alayım yoksa S 2 nin fiyatının düşmesinimi bekleyeyim
Galaxy S Plus mu alayım yoksa S 2 nin fiyatının düşmesinimi bekleyeyim.
Galaxy s plus un işlemisi 1.4
S2 nin 1.2
Hangisini tercih edeyim ekran önemli değil kamerada

• Beğen
Tepkiler: ElDroid

fireman87

fireman87

Üye
Özellik olarak sadece işlemciye bakma derim ben, SGS2 al ama onun fiyatının düşüceğini hiç sanmıyorum bu reaksiyonu almaya devam ederse düşmez.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
s3 haberleei çıktı düşer bence 1.300 lere düşse benim için iyi

• Beğen
Tepkiler: ElDroid
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
S2 nin 1.2

galaxy s2 çift çekirdek. 1.4 seni aldatmasın.
ama s2 bu aralar ucuzlamaz. Galaxy s plus al. :oke:

nonamex

Üye
Galaxy S Plus , Sadece teknosa'da satışa çıkmıştı, teknosadan nefret ederim. Almadan önce bir arayıp sorun eğer ellerinde ki ürün son kalanlardan değilse gidip alın. Son kalanlarda sorun çıkma ihtimali yüksek oluyor.

Birde Teknosa'nın huyudur, arızalı diye iade edilen ürünleri tekrar tekrar satıyorlar. O yüzden iyice incelemeden almayın sakın. Jelatinleri falan açılmamış olsun, mümkünse getirdikleri telefonun kutusunu yanınızda açmalarını sağlayın. Daha önce açılmışı, sanki yeni açmış gibi gösteriyorlar..

61semih

61semih

Üye
gs2 kolayına ucuzlamaz ucuzlıyacagı zaman zaten yenı bırkac urun daha cıkarmıs olur senın aklında onlara kayar busefer.bunun sonu yok yanı sen galazy plus al gs2 çıft cekırdek te olsa 1,4 ye oldukca hızlı sonucta ucurmıyacaksın bu aletı

'Patron

'Patron

Üye
ARkadaşlar haklı ucuzlamaz henuz. S Plus al

Kefelon

Üye
yha ucuzlasada yenisi çıkar onun özellikleri dikkatine çeker o zamanda onun ucuzklamasını beklersin :d: bu işin esprisi tabi ama telefon sektörüde belli olmuyor en çok satan telefonu bile ucuzlata biliyolar sana tavsiyem yakınında kipa alışverişmerkezi varsa orda arada sırada kdv kadar indirim yapıyolar 1250 tl ye inebiliyor :oke:

lerolande

lerolande

Üye
S2 nin 1.2

dedemin olayına benzettim bunu. adama 5 yıldır telefon aldıramadı kimse. hep aynı laf ; " üst modeli çıkıcak onu bekliyorum ". hep aynı laf. hala da üst modeli çıkıcak diye geçiştiriyo :D :D
bana kalırsa Plus'ı al gitsin. Bende alıcam. Hatta 10 dk önce merak edip gittim baktım teknosaya. Hoşuma gitti. 1600 Tl'ye çıkamıyorsan bence bu fiyata en iyi cihaz Plus ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt