Telefon Tavsiyesi Galaxy S Plus i9001 vs Sony Ericson Xperia Neo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derbederselo

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Plus i9001 vs Sony Ericson Xperia Neo
Arkadaslar telefon Alıcam ama kararsız kaldım iyice!...

Sizce bu iki telefondan hangisi yada önerdiğiniz bi telefon

fiyat 1.000 lira olursa ii olur 1.100 lirada olabilir :)

anılbaran

anılbaran

Üye
neo

JBelieber

JBelieber

Üye
Xperia neo iyidir

Engin_ER

Engin_ER

Üye
arasındaki farklar nelerdir bende aynı şekilde ikisi arasında kararsızım. detaylı bir karşılatırma bulamadım .

PhoneMaster

PhoneMaster

Üye
Samsung galaxy s plus . Neden mi ? Çünkü işlemci hızı,ekran kalitesi,donanım int. hızı vb. şeylerde neo yu solluyor.Ama neo nun tasarımı kamerası açısından hiç bişe diyemem :oke:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
HTC Desire S.

Ne SE ne de Samsung HTC kalitesi ve Android arayüzüyle yarışabilir.Ayrıca donanım olarak da iki cihazı solluyor.Super-LCD ekranı olsun,768 MB Ram olsun vb.

Engin_ER

Engin_ER

Üye
peki HTC denilen marka 3G şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi destekliyor mu (ilave programlar hariç)
ben söyleyim desteklemiyor, HTC nin bir çoğunda ön kamera olmasına rağmen ilave programlar olmadan görüntülü görüşmede yapılamıyor, ki aynı programın karşı telefonda da olması şartı var. öyle olunca içine edeyim o telefonun ben numarayı çevirdiğimde karşımdaki kişi ile 3G üzerinden direk ve ücretsiz konuşturana bakarım bilindiği gibi 3G üzerinden görüntülü görüşmenin ek bir maliyeti yok normal konuşurken ne ödüyorsanız görüntülü konuşurkende aynı ücret ödeniyor.

hatta S.E. desteklemiyor öve öve bitiremedikleri S.E. ARC ve S modellerinde ön kamera bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt