Ya zaten ona göre alcam daha zamanım var açıkcası ip5 bada2.0 gibi şeyleri de beklemek istiyorum ne olur ne olmaz pişman olmamak için
Sadece bu öylesine araştırmak için açtım konuyu. Ama eğer gerçekten neo kaliteliyse fotoğraf makinemi ve mp3ü attırırsa elimden onu alırım yani.
...................................galaxy s en büyük artısı.................................
1: ekran amoled farkını hangi telefona resmi atarsan at galaxy s in ekranında muthiş şekilde gerçekçi duruyor resimler ben test ettim hakikaten a moled gerçekten dehşet bir ekran
2: sony ericson ekranları iyi korumana rağmen çiziklerle doluyor ve o çizikler görntüyü altüst ediyor ama galaxy s de bende var ekran koruyucu bile kullanmıyorum..cebimde çamtamda üstüne anahtarlıklarımı bırakıyorum arka plastiği çiziliyorama ekranı sanki yeni fabrikadan çıkmış gibi 1 tek çizik bile yok nedeni gorilla glas ile desteklenmiş amoled ekran
3: az enerji tüketmesiyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostu..
4: şu anda anroid 2.3.5 kurulu makina uçuyor.
5 : ve TEKRAR DİYİYORUM GALAXY S İN EKRANI HERŞEYE DEĞER (İYİKİ VARSIN AMOLED EKRAN) VE (İYİKİ VARSIN ANDROİD)
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.. unutmayınki: telefonunuzun ekranının çizilmesi o tefondan soğuma demektir..benim görüşüm