şerefli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rom işletim sisteminin ve kurulan uygulamaların olduğu bölümdür.Nandflash olarakda bilinir.yani eğer oyunu hafıza kartına yüklemezsen evet bu bölüme yükleniyor.ya şimdi bu anroidlerde rom yüksek olunca ne oluyor düşük olunca ne oluyor işletim sistemi kurmak açısından diyorsanız ikisinde anroid 4.0 yükleniyor 5.0 çıksa zaten kaldırmaz bu cihazlar şimdi bi oyun yükledik diyelim rom a mı yükleniyo :? sanırım galaxy s alıcam ama sırf ekranı için bide gpu farkı var ben biraz oyun oynasın istiyorum
Android' en iyi şekilde kullanmak istiyorum diyorsan Galaxy S al.
Neden?
HD2: kullanıcı yapımı android sistemi var.
Galaxy S: Samsung yapımı android var.
Galaxy S için bir sürü driver güncellemesi çıktı-çıkıyor android için.
HD2 de öyle bir olay yok ama...
dostum sen xda yı takip etmiyorsun sanırm hd2 içinb nerdyse her harafta bi rom çıkıyor. onlarca mod çıkartıyolar sen driver güncellemelerindesin.Adamlar oyuıncak gibi oynuyorlar hd2 ile hergün yeni bişy ekliyolar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada hergün bir rom çıkıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
karşılaştır bakalımsgs'in boşuna dünyada 10 milyon kullanıcısı yok.
- - - Eklendi - - -
hd2 de official olarak cm9 bile yok
ne uzun arası bu sabah f-ull maxicep-Twitter'daydım uyumadımAli bey uzun bir aranın ardından tekrar sahalara dönmüş
dostum sen xda yı takip etmiyorsun sanırm hd2 içinb nerdyse her harafta bi rom çıkıyor. onlarca mod çıkartıyolar sen driver güncellemelerindesin.Adamlar oyuıncak gibi oynuyorlar hd2 ile hergün yeni bişy ekliyolar.
edit: pardon abey mod olduğunu görmedim banlama bnitabikide Galaxy s al ben hayatımda bu kadr muhteşem ötesi dehşet feci bir telefon görmedim imkanım olsa 10 tane birden alırım. Yani one x mi galaxy s deseeler gözümü kapatır gene galaxy s alırım o derece
adam sayısal verilerden yararlanıyoriyide kullanıcı sayısının 10 milyon olduğunu nerden buldun onu sordum
vışşşşşş o ne la öyle
bu 1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?