galaxy s mi htc desiremi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanyol

İspanyol

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s mi htc desiremi
bu telefonların birini almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir bu arada s 8500 wave m satılıktır isteyene duyurulur takas ta olur ama galaxy s le tabi telinden vazgecen olursa :)

angryperson

Üye
tartışmasız galaxy s

belferkay

Üye
desire hd mi deseydin kesinlikle desire hd derdim ama desire için birşey diyemiycem. :) yine de ben htc ye daha yakınım. Bildiğim marka cihaz olduğu için:)

technocan

Üye
ben desire hd kullanıyorum memlunum

eacikalin

Üye
Galaxy S çok güzel. Ekran kalitesi tartışılmaz.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
neye göre daha iyi ?.hangi özelliklerini daha çok kullanırsın?.bu önemli.önemli olan onunla ne yapabileceğinizdir.ben ençok cepten internet kullanmam gerektiği için desire aldım ve aşırı derecede memnunum.ve 1ghz işlemci artı 250 mhz gpu barındırır.ayrıca ekranlarda kalite farkı yok denecek kadar azdır.samsung un ekranı 0,3 inc daha büyüktür amoled ve slcd arasındaki bence tek fark amoledin daha az enerjiye ihtiyaç duymasıdır.

Lacoste

Lacoste

Üye
yok arkadaşım süper amoledin verdiği renkleri hiçbirisi veremiyor...
galaxy s desire hd ile kıyaslanabilir bazı yönleriyle desire hd bazı yünleriyle galaxy s iyidir fakat ikiside kesinlikle mükemmeldir. Desire HD çok büyük geliyo benim gözüme :D galaxy s e yeni alıştım
Senin soruna bakıcak olursak galaxy s derim

sedi

Üye
kardeşimde galaxy s vardı bende desire. Fakat şunu kesinlikle söyleyebilirim HTC ile android bambaşka. İki sistemde android ama HTC nin arayüzü vs. çok çok güzel. Tabiki ki ekran kalitesi galaxy s in daha iyi ama ekran kalitesinin dışında kullanım olarak görünüm olarak kesinlikle desire. Bu arada kardeşimde galaxy s i geri verip desire hd aldı.

şazenuş

şazenuş

Üye
Ikiside güzel cihaz.

akngksu

Üye
ıkısınıde alma bence kardeşim htc incredble s al bence memnun kalırsın

İspanyol

İspanyol

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler galaxy s düşünüyorum şimdilik ama bu güne kadar aldığım tellerde hiç pişman olmadım zamanında 6600 sonra n95 8gb şimdi wave s 8500 bundanda memnunum ama android olsun diyorum olmuşken uzun süre kullanmaktan yanayım teli çünkü

berkcombil

Üye
Desire'ı bence kafandan sil.Desire HD dersen de.HTC gerçektende Androidi çok iyi kullanıyor diyor çevremdeki insanlar.Ayrıca malzeme kalitesi de Galaxy S'ten iyi.Büyüklüğünü geçtim yalnız ağır telefon,Galaxy S'in neredeyse 1.5 katı ağırlığında.Eğer telefonumun ekranı çok iyi görüntü versin,1Ghz işlemci 512 Ram yeter,orta-üst kalite arası fotoğraf çekimi de işimi görür dersen Galaxy S al derim.Bu arada wave ile galaxy s'ini takaslayabilecek pek adam olduğunu sanmıyorum.Çok azdır.

hoss

hoss

Üye
galaxy s al derim

kadir3831

kadir3831

Üye
galaxy s derim kardeş kullanıyorum çok memnunum ....

İspanyol

İspanyol

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler galaxymi aldım hayırlı olsun dersiniz artık :)

dehshet

Üye
Hayırlı olsun bide ben alabilseydim bu gidisle zor görünüor ama bilemiorum su elimdeki telefona tamir parası yetistirmekten para koyamıyorum..

ganster86

Üye
hayırlı olsun bende önceden wave kullanıyordum satıp galaxy s aldım cok iyi bir secim yapmısım cihaz süper hele android bi başka.

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
söz konusu bile olamaz galaxy s tabiki.

belferkay

Üye
Desire'ı bence kafandan sil.Desire HD dersen de.HTC gerçektende Androidi çok iyi kullanıyor diyor çevremdeki insanlar.Ayrıca malzeme kalitesi de Galaxy S'ten iyi.Büyüklüğünü geçtim yalnız ağır telefon,Galaxy S'in neredeyse 1.5 katı ağırlığında.Eğer telefonumun ekranı çok iyi görüntü versin,1Ghz işlemci 512 Ram yeter,orta-üst kalite arası fotoğraf çekimi de işimi görür dersen Galaxy S al derim.Bu arada wave ile galaxy s'ini takaslayabilecek pek adam olduğunu sanmıyorum.Çok azdır.

Desire HD kullanıyorum. Aşırı derecede memnunum. Bugün bi teknoloji marketinde elime galaxy s alıp incelemeye başladım ve ne kadar hafif geldi anlatamam. Gerçekten büyük fark var:)

illegend66

illegend66

Üye
galaxy s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt