Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiGalaxy S mi Galaxy W mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talha_252
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S mi Galaxy W mi?
İkisi arasında özellikle batarya, ram konusunda falan arada kaldım.S alacaktım ki W yi önerdiler.Acaba ikisinin birbirne üstünlükleri nelerdir söyleyebilir misiniz?
Mobilator
Emekli Yönetici
galaxy w'nin sadece işlemcisi iyiymiş. öyle duymuştum. ram ve rom galaxy s'le anı sanırım ama oyun felan oynuyorsan gpu'yuda dikkate alman lazım. ben yeni aldım çok memnunum galaxy s'den. 2. el herşeyi ve 1 yıl garantisi var. 700 tl. kesin değil ama android 4.0 desteğide gelebilir galaxy s'e..
Türe
Üye
Galaxy w
talha_252
Üye
Konu Sahibi
@uuncu bende bi araştırma yaptım 1 aylık kullanılmış 750 liraya buldum.Tam alacakken w yi dediler.Şimdi ben yorumu teknik açıdan değil de kullanmış olanlarda gerçekten nedenleriyle alırsam çok daha iyi olur
tempestshine
Üye
galaxy w
Mobilator
Emekli Yönetici
ben galaxy s'den çok memnunum. amcamda iphone 4 var çok özenirdim ama onla bi farkı yok. o yüzden tavsiye edebilirim. benim telefon turkcellden alınmış turkcell rom yüklü. çok farketmiyo ama dikkat edebilirsin, 3 tuş sorunu felan var.
mertcb
Üye
Biraz geç de olsa söyleyeyim. W tarayıcı ve genel olarak daha hızlıdır. W'yi rom falan yüklemiyeceksen öneririm. Rom falan çok uğraşırım dersen iskelet model alcaksın S veya S2 oyun için alıyorsan da S daha güçlü gpuya sahiptir. W modeline ICS güncellemesi gelcek sanırım google ile yapılan anlaşmalarda minimum 1 veya 2 (tam hatırlayamadım) yıl destek vermesi lazım yani W alcak. S ise alamayacak büyük ihtimal. Kısacası rom kurcaksan, oyun oynamayı seviyorsan, ekrana önem veriyorsan S, romla falan uğraşamam genel olarak kullanırım falan dersen W İkisinin de pişman etceğini sanmam.